Ники Михайлов и Алисия скоро може да си станат бивши заради флирта му с Калина Паскалева!

Тежък разрив между Алисия и Ники Михайлов може да сложи връзката им в графата "минало". Алисия не е на себе си след предателството на Ники Михайлов, който залитна по изкусителката Калина Паскалева още след излизането й от Къщата на Биг Брадър Ол Старс.

Привлечен от устатата красавица, Ники Михайлов моментално открил профила й във Фейсбук и започнал на изпраща провокативни смс-и, които хакера разбиха и направиха общо достояние. Разбира се, медиите гръмнаха, а Алисия отново остана измамена и наранена от мъжа, когото обича.

[caption id="attachment_331782" align="alignright" width="300"]Алисия Ники Михайлов пращал съобщения на Калина Паскалева, Алисия бясна[/caption]

В съобщенията си до Калина Паскалева, Ники Михайлов пише доста закачливи неща и кани изкусителката на среща. Той не се посвенява дори, когато Калина Паскалева в прав тескт го пита дали Ася няма да има против. Ася не я мисли, отговаря Ники Михайлов, но Калина продължава да се дърпа от него. В крайна сметка му пожелава лека нощ и казва, че не смята подобни разговори за удачни.

Оказва се, че Калина Паскалева наистина се е променила и вече не е онова момиче, бръмчащо по клубовете с богати момчета. За разлика от нея обаче Ники Михайлов отново нарани Алисия, на която доскоро се кълнеше в любов.

"Това е истинският Ники Михайлов, вие какво си мислите?! Дай му на него хубава и известна жена, и му гледай сеира. През годините толкова пъти е кръшкал на Алисия, но тя или си затваря очите, или се прави на глупава и неразбираща. Жалко за нея, защото е сериозна жена. С мъж като Ники Михайлов обаче никога няма да се почувства единствена и сигурна", коментират злите езици от светския елит на столицата.

Сега, когато гръмна скандалът с Калина Паскалева, Алисия била толкова силно наранена, че не искала да говори с Ники Михайлов по никакъв повод. И докато феновете и познатите им се чудят как ще се развият нещата, то самият вратар побърза да отрече новината за свалката си с Калина Паскалева като обясни, че профилът, от който са изпращани съобщенията, бил фалшив.