Фолк певицата Преслава ще празнува Коледа скромно у дома. Въпреки славата и многото обожатели, певицата Преслава е сама, поне по празниците, призна сама тя в ефира и на Би Ти Ви.

Не е много ясно каква точно е връзката й с Бирмата - събиране, раздяла, те постоянно отричат или потвърждават личните си взаимоотношения, но самата Преслава си разказа как Коледа ще посрещне със своята сестра, казвайки че е сама, пишат и от изданието "Not news".

Въпреки че в последните години Преслава е постоянно в челната тройка като най-хитова и най-харесвана изпълнителка в поп-фолк бранша, тя изглежда все така търсеща личното си щастие. Дали заради неподходящите мъже, липсата на много лично време в ежедневието или пък поради лош късмет, но тя все още не е семейна, неомъжена, още няма и деца.

[caption id="attachment_331800" align="aligncenter" width="300"]Преслава празнува Коледа сама със сестра си Певицата Преслава празнува Коледа сама със сестра си[/caption]

В последните няколко години девойката, родом от Добрич, драстично промени визията си, отслабна много, спазва сериозни диети, но не предпочита фитнеса или спорта, защото не харесва по-мускулестото тяло, което се оформя чрез тренировките, научи Клюки.бг.

[caption id="attachment_331801" align="aligncenter" width="198"]Певицата Преслава отслабна много видимо през годините чрез диети Певицата Преслава отслабна много видимо през годините чрез диети[/caption]

Връзката на фолк дивата Преслава и Бирмата постоянно се коментира. Тя минава през спадове и възходи, доста време измина от запознанството им, говореха за раздели между тях двамата, после се коментираше и годеж, предложение за брак, но към днешна дата, певицата не разказва за отношенията им. Напротив, споделя публично, че ще празнува тези светли зимни празници сама, в тиха семейна обстановка и нито дума за половинката й.

Желаем на певицата Преслава много късмет, успехи и особено много любов през идната нова година. Дано успехите в любовта за Преслава за в бъдеще са толкова, колкото и в професионалното й развитие. 30-годишната чаровна певица заслужава да се порадва малко и в личен план.