Златка Димитрова и отчаяната съпруга на Миро се срещнаха очи в очи!

След толкова време на ненавист, омраза и дори клетви между Златка Димитрова и законната съпруга на любимия й Миро, днес се случи нещо наистина нечувано. Двете жени - настоящата и бившата, се срещнаха очи в очи. И вместо да я укори за разбитото си семейство, съпругата на Миро "падна на колене" пред Черната Златка. Невероятно, но самата истина, разкрива Златка Димитрова пред свои близки.

Оказа се, че след загубата на бебето на Златка Димитрова, съпругата на Миро много се изплашила. Тя си спомнила, че заедно със свекарва си, двете неведнъж изпращали закани и клетви по адрес на Златка Димитрова. И когато станала трагедията с бебето, тя се притеснила да не би всичката черна енергия да се върне обратно към нея самата.

[caption id="attachment_331790" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова стана първа дружка със съпругата на Миро[/caption]

Затова и съпругата на Миро потърсила лично Златка Димитрова, за да й се извини и да й поиска прошка за всички злини, които й била причинила. А Златка, каквато е добра душичка, веднага приела извиненията и сама подала ръка за приятелство. "Не мога да мразя никого, а и тази жена не е виновна за нищо. На нейно място може би и аз щях да постъпя по същия начин и да се вбеся, задето семейството ми се разпада. Но никой не е виновен, когато двама души вече не се обичат и всеки иска да намери щастието си с друг човек", обяснява Златка Димитрова.

Тя дори твърди, че с бившата жена на Миро са станали приятелки, а последната изпращала без никакъв проблем детето си при Златка Димитрова и баща му. "Прекарваме по цели дни заедно и се чувстваме отлично - синът на Миро е невероятен, а и сега, когато скандалите със съпругата му спряха, знам, че всичко ще си дойде по местата", коментира Златка Димитрова.

Единствената, която все още упорствала и не искала да я приеме, била майката на Миро и кандидат свекърва на Златка Димитрова. Двете жени бягат една от друга като дявол от тамян, но плеймейтката не губи вярата си, че наближава денят, в който ще седнат и ще се разбират, както стана с жената на Миро.

Колкото до идеята си за бебе, Златка Димитрова продължава да твърди, че това е мечтата й, но че следващия път, когато забременее, няма да остане и ден в България, а ще отиде в чужбина, за да изживее бременността си спокойно и да роди здраво и силно дете.