Красивата и чаровна Ивана или как се прави хит след хит! Певицата, която е сред лидерите в поп-фолк музикалната сцена от години! Изпълнителката е създала много хитови песни, тя е сред любимите музиканти при изпълнения на живо!

Изпълнителката Ивана пее с голямо чувство и желание да радва публиката си, тя има богат репертоар. Ивана участва като лице на предаването на журналистката Ани Салич по Нова Телевизия. В него Ивана показва как се заснема неин клип, как се се забавлява, работи и какви са й отношенията с някои от колежките й. Като нейна близка беше поканена друга певица - Есил Дюран. Те разказаха, че имат много сходни музикални вкусове и се разбират, но Ивана призна, че няма много приятелки от своята професията. Въпреки че зад кулисите много от колежките певици бяха много признателни, оцениха по достойнство творчеството на изпълнителката на "Шампанскои сълзи" и други песни - "Като на 17", припомня Клюки.бг.

[caption id="attachment_331823" align="aligncenter" width="197"] Певицата Ивана умее да прави хит след хит Певицата Ивана умее да прави хит след хит[/caption]

Освен това стана въпрос също за това, че именно певицата Ивана превръща правенето на кавър версии на сръбски или други балкански песни, трансформирани по нов начин, с впечатляващи текстове, а не просто преписване на чуждия текст и музика.

[caption id="attachment_331825" align="aligncenter" width="300"]Ивана не споделя почти нищо за личните си изживявания или връзки, но е сред най-любимите певици Ивана не споделя почти нищо за личните си изживявания или връзки, но е сред най-любимите певици[/caption]

Мнозина от колегите на певицата признават, че тя е перфекционист и много работи, всичко се изпипва до последния момент и детайл, но пък за Ивана музиката е не само работа, начин на препитание, а най-вече смисъл на живот и неделима част от самата Ивана.

Това е една от най-обичаните и слушани певици не само в поп-фолк сектора, но и изобщо на българската сцена. Тя показва, че това, което е нужно, за да се създаде истински хит в музиката, е много работа и душа в изпълнението.