Албена Вулева отново демонстрира острия си език, този път го онесе Андрей Слабаков!

Скандална и много провокативна, но често и с доста правилна преценка. Острият език на Албена Вулева не се харесва на всеки, но когато я засегнеш, Господ да ти е на помощ. След Месечков, Веси Паскалева, екипът на "На кафе" и много други, дойде редът и на Андрей Слабаков. Албена успя да отмъсти и на режисьора за лошите думи, които той каза по неин адрес в студиото на "ВИП Брадър".

Вулева изрови едногодишна статия, за да унизи Андрей Слабаков. Става въпрос за една новина преди година, че режисьорът може да влезе в затвора заради расистки изказвания в ефир. Ясно е, че до затвор не се стигна, но Албена използва възможността да обяви пред своите приятели във Фейсбук, че Слабаков се бил стреснал от затвора и всъщност го изкара мъж само на думи, а поведението му не било много мъжествено. Предлагаме ви в оригинал публикацията на Албена Вулева.

Albena-Slabakov

Андрей Слабаков не се изказаше никак ласкаво за репортерката, докато тя беше в Къщата. Всъщност доста бяха хората, които си позволиха да говорят лоши неща за нея. Начело с Магърдич Халваджиян, който жестоко критикуваше Албена, припомня Kliuki.bg. Но и неговото време ще дойде, защото Вулева е доказала, че не остава злото срещу нея ненаказано.

[caption id="attachment_331831" align="aligncenter" width="300" class=" "]Албена Вулева погна и Андрей Слабаков Албена Вулева погна и Андрей Слабаков[/caption]

От известно време върви друг слух за Албена Вулева, свързващ я с неин колега, с когото доста се е сближила. Става въпрос за Мартин Карбовски, който не е по-малко скандален от щерката на Людмила, но може би по различен начин. Дали между двамата е избухнала любов, не може да се каже още. Карбовски обаче е в добри отношения с Андрей Слабаков и може да не му се понрави това, която неговата приятелка публикува по адрес на режисьора.