Невена Цонева сама се отказа от "Гласът на България", но номерът не мина!

Слави Трифонов за пореден път доказа, че е изобретателен в това как се прави шоу, но този път нещо не достигна, за да могат зрителите да повярват. Невена Цонева обяви на самия финал, че доброволно се отказва от състезанието, за да даде шанс на друго момиче да спори за първото място, видя Kliuki.bg. Дотук добре, но няма как да не прозира зад всичко това дългата ръка на Слави.

Месеци наред върху Невена се изливаха всякакви негативи заради решението й изобщо да се включи в шоуто. Това явно бе оценено от продукцията и продуцентът на "Гласът на България" реши да спаси честта хем на Цонева, хем на предаването. Преди отказването си Невена се намираше на втора позиция в гласовете и по всяка вероятност щеше да спори за победата до самия край.

[caption id="attachment_331839" align="alignright" width="300" class=" "]Невена Цонева се тказа, за да може Кристина Иванова да триумфира! Невена Цонева се тказа, за да може Кристина Иванова да триумфира![/caption]

Самото участие на Невена Цонева колкото се хареса на много хора, тъй като тя непрестанно печелеше битката в своя отбор, толкова и се превърна в скандално. Доста от зрителите негодуваха срещу това, че тя вече е доказано име в музиката и няма право да се състезава с никому неизвестни и жадни за слава млади хора. Всъщност обаче самата Невена няма вина, понеже слуховете твърдят, че всичко е било режисирано от Слави Трифонов още преди началото на музикалното шоу. Дългия е включил възлюбената на колегата си от "Ку-ку бенд" с ясната цел да трупа рейтинг чрез нея, но я е предупредил, че няма как да спечели, за да не се разрази скандал.

[caption id="attachment_331840" align="alignleft" width="300" class=" "]Кристина Иванова в новия си автомобил Кристина Иванова в новия си автомобил[/caption]

Победител в "Гласът на България" стана 17-годишната Кристина Иванова от Попово, която надделя във финалната битка над ослепителната красавица Ати Молова. Криси беше от отбора на Десислава. Тя получи чисто нов "Форд", както и 20 хил. лв. Освен това Би Ти Ви се задължава да продуцира неин самостоятелен сингъл. Честито на младото момиче, което доказа, че "Гласът на България" е точното предаване за нея.