Мария тотално се омаза с мега-сватбата си (Хайлайфът отвратен от последните разкрития)

Мария тотално се омаза с мега-сватбата си (Хайлайфът отвратен от последните разкрития)
4.3 (86.67%) 6 votes

Мария съвсем се вживя в плановете си да бъде възприемана за царска особа

Мария душа дава да я сравнят със съвременния еквивалент на Пепеляшка.

Певицата държи да удари в земята всяка възможна претендентка, която планира да вдигне Сватбата на годината. Мария брани имиджа си на изискана дама, но щом опре до тържества, не иска нищо нейно да минава под мотото „стилно, но скромно”, убедиха се от kliuki.bg.

Елегантният празник на свекърите й не можа да я впечатли толкова, че да пожелае втория най-вълнуващ ден в живота й да не се превърне в медиен цирк. Мария иска сватба на принцеса, и то – буквално!

Мария се жени в Александър Невски

Кичовска – не-кичовска – важното е да струва много пари!

Нейният Мечо (или по-скоро „тате”) са се погрижили бъдещата госпожа Гущерова да влезе с адски шум в хайлайфа. Единственият проблем е, че най-изисканите светски люде не смятат да прегърнат с ентусиазъм тунингованата милионерша.
paparazzi 2

Мария се жени като царска особа. Нейният Мечо - чаровният принц!

Мария се жени като царска особа. Нейният Мечо – чаровният принц!

Мария смята да накара хроникьорите да забравят за първата й сватба с пищност и блясък, невиждани в последното десетилетие. Освен споменатото тузарско меню, затваряне на централни улици и какво ли още не, Гущерови ще се венчаят в най-недостъпния храм у нас – „Свети Александър Невски”.

Скандалното разкритие, естествено, направи Николета, чиито шефове са особено скъпи и близки на Мария. Иван и Андрей със сигурност ще поднесат поздравленията на Гущерови в подходящ плик на баровското тържество. Изисканите им половинки обаче трябва да преглътнат факта, че никога няма да се венчаят в храм-паметника.

Когато Кремена Халваджиян повтори брачната си церемония и пред Господ, пожела да го направи в „Александър Невски”. Парите и влиянието на клана обаче не достигнаха и от Синода им изсъскаха, че там ще се женят само царски особи.

Продуцентската съпруга бесня, че всякаква паплач навремето си платила за благословия там, но и представа си е нямала, че една (не)обикновена фолк певица един ден ще я засрами.

Любимата на Гущеров може да е израстнала в панелка в Града на липите, но амбициите са голяма работа. Навремето й се присмиваха на напъните да стои достойно до Митко Андонов, но Мария се оказа, че може повече…Нищо че никой не я припознава като Пепеляшка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар