Ивана пръска пари, за да даде на Теодора най-доброто образование и не пести лев за кръщелника си

Ивана изуми зрителите след като ги „покани” в родния си дом, и в пловдивското си жилище.

Певицата, която е доказано ларж и към колегите, и към близките си, живее в изключителна скромност, видя kliuki.bg. Родният й дом не се отличава по нищо от хилядите панелки по всички точки на страната, като изключим това че изглежда прясно ремонтиран. Собственото й жилище в Града на тепетата пък има минимум мебели и достатъчно пространство, за да отдъхва на спокойствие.

Ивана прие предизвикателството на „Извън новините” да си направи видео-селфи. Певицата на народа тотално изуми видялата какво ли не Ани Салич. Събеседницата й се оказа интересна дама, която извървяла криволичещия път на отличничката на класа, през комсомолския секретар, работещата майка и звезда в чалгата.

Ивана послуша всички нареждания на водещата и се показа без грим, с очила с диоптър, как се провиква на дъщеря си, как набива набързо сготвено по новия й диетичен режим. Това, което беше най-интересно за зрителите беше, че открехна широко портите на двата си свидни дома. ivana 4

ivana 5

ivana 6

ivana 7

ivana 8

ivana 9

ivana 10 В Айтос почитателите видяха познати ковьорчета, китеници, стари чернобели снимки, сувенирчета „прахосъбирачки”, нейната много лилава стая, любимецът на баба Кина и скромната им кухничка.

Ивана е могла да им подари голяма къща с двор и мебели – последен писък, но хората са предпочели да си живеят старините в дома, който сами са си изградили.

Певицата все пак е подсигурила единствената си дъщеря със собствен дом в голям град. Вместо в столицата, Ивана си е избрала Пловдив, където я чака семплия й дом в кооперация. Там няма да се натъкнете на тежки мебели със златни орнаменти, няма задушаващи тъкани и сантиментални спомени. ivana

ivana 3

ivana 14

ivana 2

ivana 11

ivana 12

ivana 13 Ивана предпочита да инвестира парите си в образованието на Теди, подаръци за малкия Иван и за да помага на близките си!