Бомба: Съсипаната Невена Цонева с неочаквани разкрития за отказа от победата!

Бомба: Съсипаната Невена Цонева с неочаквани разкрития за отказа от победата!
4.1 (82.5%) 8 votes

Невена Цонева е крайно разстроена от финала на „Гласът на България“ и решението, което бе принудена да вземе!

Тежък се оказа финалът на „Гласът на България“ за красивата и талантлива Невена Цонева. Снощи тя буквално втрещи зрителите като се отказа да се бори за победата в последния момент и отстъпи своето място на останалите три момичета. Невена Цонева направи съобщението си със сълзи на очи, а финалистка стана даровитата Кристина Иванова.

Оказа се обаче, че Невена Цонева изживява страшно тежко отказа си от шоуто, тъй като решението й е повлияно от думата на Слави Трифонов, която на две не става. Дългия реши в последния момент да спаси имиджа на формата, както и този на самата Невена Цонева, за която хората отдавна шушукаха, че участието й в „Гласът на България“ е нагласено и победата също.

Невена Цонева

Красивата Невена Цонева не издържа и се разплака на финала

„Участвах в това шоу, защото исках да го направя. Не съм искала победа или нещо друго, а възможност да пея и да се докажа пред всички. Вярно е, че победих преди години в „Мюзик Айдъл“, но всички знаят какво стана тогава и как бях измамена от музикалната компания, която буквално срина бъдещата ми кариера. Затова дойдох в „Гласът на България“, но не исках да се отказвам, а да продължа до края. Знам, че това беше най-правилното решение, но ми е много мъчно“, разкрила Невена Цонева пред свои близки приятели часове след големия финал снощи, научи Kliuki.bg.

А злите езици в столицата мигновено обявиха Невена Цонева за жертвеното агне на Слави Трифонов и продуцентската му компания. „Вкараха Невена Цонева, за да вдигне рейтинга на „Гласът на България“, а после я изкараха, отново заради рейтинга и имиджа. И това ако не е причина да си бесен, няма какво друго да те извади от равновесие. Или трябваше да я остяват да продължи до финала, или изобщо да не я бяха викали“, коментират и потребители по форумите.

Познати на Невена Цонева разкриха, че в момента тя се чувства обидена и тъжна, затова не иска да вижда никого, а просто да изплаче мъката си пред половинката си Венелин Венков.

В крайна сметка, дори и да не е било нейно, решението на Невена Цонева да се оттегли от надпреварата, я направи победител в очите на симпатизантите и феновете й, а това със сигурност си струва и не заслужава сълзи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Съсипаната Невена Цонева с неочаквани разкрития за отказа от победата!”

  1. Hrisi Velkova

    Дек. 22. 2014

    оттегли се достойно макар че тя трябваше да спечели

  2. Bonka Racheva

    Дек. 22. 2014

    От този продуцентски тарикатлък спечелихме ние,феновете й ,защото се насладихме на невероятните й изпълнения и на ангелския й глас.Отначалото бях сигурна,че накрая ще отстъпи заради младите участници!

Добавете коментар