Невена Цонева е крайно разстроена от финала на "Гласът на България" и решението, което бе принудена да вземе!

Тежък се оказа финалът на "Гласът на България" за красивата и талантлива Невена Цонева. Снощи тя буквално втрещи зрителите като се отказа да се бори за победата в последния момент и отстъпи своето място на останалите три момичета. Невена Цонева направи съобщението си със сълзи на очи, а финалистка стана даровитата Кристина Иванова.

Оказа се обаче, че Невена Цонева изживява страшно тежко отказа си от шоуто, тъй като решението й е повлияно от думата на Слави Трифонов, която на две не става. Дългия реши в последния момент да спаси имиджа на формата, както и този на самата Невена Цонева, за която хората отдавна шушукаха, че участието й в "Гласът на България" е нагласено и победата също.

[caption id="attachment_331888" align="alignright" width="300"]Невена Цонева Красивата Невена Цонева не издържа и се разплака на финала[/caption]

"Участвах в това шоу, защото исках да го направя. Не съм искала победа или нещо друго, а възможност да пея и да се докажа пред всички. Вярно е, че победих преди години в "Мюзик Айдъл", но всички знаят какво стана тогава и как бях измамена от музикалната компания, която буквално срина бъдещата ми кариера. Затова дойдох в "Гласът на България", но не исках да се отказвам, а да продължа до края. Знам, че това беше най-правилното решение, но ми е много мъчно", разкрила Невена Цонева пред свои близки приятели часове след големия финал снощи, научи Kliuki.bg.

А злите езици в столицата мигновено обявиха Невена Цонева за жертвеното агне на Слави Трифонов и продуцентската му компания. "Вкараха Невена Цонева, за да вдигне рейтинга на "Гласът на България", а после я изкараха, отново заради рейтинга и имиджа. И това ако не е причина да си бесен, няма какво друго да те извади от равновесие. Или трябваше да я остяват да продължи до финала, или изобщо да не я бяха викали", коментират и потребители по форумите.

Познати на Невена Цонева разкриха, че в момента тя се чувства обидена и тъжна, затова не иска да вижда никого, а просто да изплаче мъката си пред половинката си Венелин Венков.

В крайна сметка, дори и да не е било нейно, решението на Невена Цонева да се оттегли от надпреварата, я направи победител в очите на симпатизантите и феновете й, а това със сигурност си струва и не заслужава сълзи.