Легендарната прима Лили Иванова разкри своята тайна за здраве и перфектна фигура!

Ако изобщо може да се говори за звезди в България, то това безспорто е само и единствено голямата Лили Иванова. Легендарната прима е прословута с навика си да живее в сянка и да брани със зъби и нокти личното си пространство. До днес обаче, когато самата тя разкри на феновете си своята тайна рецепта против болести.

Това е и коледният подарък на Лили Иванова към българите, които винаги са се интересували как съумява да запази младостта, здравето и идеалната си фигура, сякаш напук на времето.

[caption id="attachment_331892" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова спазва този хранителен режим от години[/caption]

"Тайната ми е в нещо, което на много хора може да се стори чудно и дори нереално, но е така - ям много мед, направо в промишлени количества. За един месец изяждам около 2,5-3 килограма мед и това е съвсем сериозно. Просто не мога без него. Всеки ден хапвам по стотина грама, а може и малко повече, като не забравям да пия и колкото се може повече вода. Това е, не е кой знае каква философия. Задължителното обаче е медът да е истински, а не блъскан с глюкоза", разкри Лили Иванова за почитателите си.

Примата на родната естрада призна също така, че не може без шоколад и плодове. В това се състоял и дневният й хранителен режим - много мед, вода, плодове, зеленчуци и по едно редче натурален шоколад. За да се грижи за тялото си и за това да не трупа килограми дори през зимата, Лили Иванова почти не се докосвала до месото и други въглехидрати. А тестени храни и полуфабрикати не поглеждала от най-малко 20 години.

"Винаги се стремя да ставам от масата малко гладна. Отдавна са го казали хората - когато чувстваш, че ти е най-сладко, спри да ядеш. Храната ми е точно толкова, колкото юмрука ми. Обичам и уважавам френския начин на хранене, когато ястието е гурме - малко и красиво, а не огромните преливащи чинии на българина, свикнал да преяжда и после да му е зле. Храната ми дава сили, но тя не е смисълът на деня ми", усмихва се Лили Иванова.

И не на последно място съветва почитателите си да свикнат да консумират топла вода веднага след ставане от сън, но също така и преди лягане, а може и половин час преди всяко хранене, стига да имат възможност.