Взрив: Китаеца очи в очи с Калина! (виж скандалната среща и отмъщението на изкусителката)

Взрив: Китаеца очи в очи с Калина! (виж скандалната среща и отмъщението на изкусителката)
5 (100%) 3 votes

Ники Китаеца и Калина Паскалева се засякоха в столичен нощен клуб!

Където не го садиш, там никне – тази максима се съотнесе напълно със случката между Ники Китаеца и Калина Паскалева, които се засякоха в столичен нощен клуб този уикенд. Това разкриха очевидци на конфузната ситуация, която обаче за по-малко от час се превърнала буквално в скандална.

Оказа се, че Ники Китаеца случайно или не, посетил с няколко авери едно от любимите нощни заведения на репортерката и писателка Калина Паскалева. Която купонясвала там с голяма компания. Съпругата на Ники Китаеца – Виолета не била с него, явно останала да се грижи за сина им. Което бързо дало смелост на съпруга й да отиде и да поздрави бившата си съквартирантка от Биг Брадър Ол Старс. И тогава тъкмо се разиграла култовата сцена.

Ники Китаеца

Калина Паскалева навря Ники Китаеца в миша дупка

„Ники Китаеца изглеждаше съвсем спокоен, дори усмихнат, като се запъти към Калина Паскалева все едно му е най-добрата дружка от детинство. Този човек не си ли спомни какви глупости наговори за нея след финала на шоуто, та имаше очи да се направи на ни лук ял, ни мирисал?! Е, търсеше си го, защото Калина го навря в миша дупка“, разказват свидетели на унизителната за Ники Китаеца случка.

Обърнала 2-3 питиета, Калина Паскалева първоначално се престорила, че не вижда бившия съпруг на Азис. След като наглостта му стигнала дотам, че й отишъл на крака обаче, Калина го срязала с поглед, а после и с думи.

„Беше бясна. Направи го на 5 стотинки като му изкрещя пред всички, че не е жена, с която да прави жалките си опити за пиар и на чиито гръб да съживява „умрялата си слава“. Попита го къде е жена му Виолета и дали не са се разбрали тя да си остане вкъщи, а той да тръгне на лов за поредната си популярна жертва. Ники Китаеца почти през цялото време не можеше да си каже думата, но и какво да й отговори, след като отлично знае, че постъпката му към нея бе всичко друго, но не и мъжка“, коментират очевидците на случката, научи Kliuki.bg.

След като Калина Паскалева го поставила на мястото му, вбесеният Ники Китаеца се върнал при компанията си, но подсмихванията на околните го накарали да си събере партакешите и да се изнесе от клуба след по-малко от половин час.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар