Ани Салич вдигна цялата махала на крак с крясъците си към Бранко!

Новинарката Ани Салич стана повод за неколкодневни клюки сред комшиите си с цирка, който спретна от собствената си тераса. Лицето на Нова телевизия така крещеше към съпруга си Бранко Салич, че разбуди децата рано сутринта през уикенда. Това разкриха съседи на новинарката, изумени от гласовите й децибели.

Оказа се обаче, че скандалът всъщност не бил точно скандал. Ани Салич просто решила да изпрати мъжа си на пазар, но забравила да му поръча всички продукти, които да й купи. Затова, вместо до постъпи като жена от 21-ви век и да му позвъни на джиесема, Ани Салич започнала да вика като изоглавена от терасата си.

[caption id="attachment_331906" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич изплаши съседите с неистови крясъци[/caption]

"Да вземеш яйца и прясно мляко, че няма. Чу ли ме?! Яйца и прясно мляко. И шоколад за децата, но "Финети", крещяла Ани Салич с мощността на Райна Кабаиванска на Миланската скала, а Бранко Салич само кимал утвърдително отдолу.

"Тия хора акъла ни взеха. То не бяха викове, то не беше чудо. Първо се уплашихме, че някой коли Ани Салич, а после решихме, че е хванала Бранко на калъп и му стъжва животеца. Ако я бяхте чули какъв глас извисяваше, нямаше как да си помислите друго", разказват съседи на новинарката от Нова телевизия, съобщава вестник "България днес".

Като изключим превръщането на Ани Салич в аларма, добрата новина от целия този панаир е само една - очевидно тя и Бранко Салич не са се разделили, както гръмнаха преди време медиите, а все още живеят заедно.

Припомняме, че преди близо два месеца излезе разкритието за изневярата на Бранко Салич, който бил изловен да кръшка на съпругата си с нейни по-млади колежки от телевизията. За никого не е тайна, че сърбинът си е позволявал волности по време на дългогодишния им брак, но очевидно с Ани Салич са намерили начин да се разберат и да останат заедно поне в името на двете си деца Лазар и Хана.