Аня Пенчева не може да повярва на това, което чу от щерка си Петя Дикова!

Красавицата на българското кино Аня Пенчева е съсипана от неочакваното решение на чаровната си дъщеря Петя Дикова. Актрисата смята да не губи време, а да потърси подкрепа от бившия си съпруг Сашо Диков, тъй като не може да се примири с новината, съобщена й от наследницата им.

Оказа се, че Петя Дикова се е отдала на размисъл преди празниците и е взела важно решение в живота си - а именно, не иска да създава семейство и да ражда деца. Пипи счита, че най-важното нещо за нея е кариерата й, затова преди около седмица разкарала и последния си приятел.

[caption id="attachment_331975" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева Петя Дикова отчая Аня Пенчева с решението си да не създава семейство[/caption]

Щерката на Аня Пенчева имаше връзка с младеж, когото упорито криеше от медиите, но го бе представила на семейството си, а те го одобрили. Това разкриха близки до Аня Пенчева и Пипи. Актрисата и Сашо Диков дори харесали много момчето, което рядко се случвало на предишни изгори на Петя Дикова, тъй като родителите й били страшно критични към мъжете до нея.

"Тъкмо Аня Пенчева се успокои и си каза, че дъщеря й най-после е случила на мъж, а ето че Петя скъса с него и отгоре на всичко реши, че не можела да си намери свестен мъж, затова ще си живее сама. Възрастта й обаче вече е достатъчно зряла, за да е създала свое семейство отдавна. Аня Пенчева е родител, който никога не натяква на децата си и ги оставя сами да взимат решенията си. Пипи обаче не казва, че ще му дойде времето за сватба. Тя направо се отказва от подобна стъпка", разказват източници, близки до чаровната водеща от Би Ти Ви.

Самата Петя Дикова не приела сериозно шока, който изживява майка й Аня Пенчева в момента, защото си давала сметка, че в края на краищата тя ще размисли и отново ще я подкрепи в решението й, каквото и да е то.

"Пипи не е имала много връзки през живота си, но тези, които е имала, в повечето случаи са завършвали с лош край между нея и бившите й гаджета. Но пък и тя не е виновна, след като е разумно и отговорно момиче, а днешните момчета на нейна възраст си падат само по празноглави и силиконови кифли", коментират източниците.