Ники Китаеца готви новогодишен подарък на Евгени Минчев

Ники Китаеца е решил да не оставя „магарето си в калта”. След като двамата уж партньори в леглото Ники Китаеца и Евгени Минчев се за срещнаха лице в лице на автър партито след финала на Биг Брадър Ол Старс и мускулягата го заплю, паркетния лъв се зарече да се видят пред Темида. Но фитнес гуруто са закани да го изпревари, като заведе иск за петдесет бона срещу пиара на звездите.

Припомняме, че поводът за скандала бяха думите на Евгени Минчев, изречени в студиото на Ники Кънчев. Там, в ролята на коментатор паркетния лъв заяви пред цяла Бълргария, че той и Ники Китаеца са имали много топли и близки отношения.

[caption id="attachment_331981" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца ще съди Лорда Ники Китаеца ще съди Лорда[/caption]

Цели три месеца двамата са мачкали чаршафите, а бившия на Азис е притърчал между жилището си и това на Минчев, като дори бил на повикване, пише Пик.

През това време съпругата му, която е поп фолк певица със залязваща кариера е заработвала допълнително, като е чистела дома на Лорда, докато двамата се са отдавали на огрени ласки, припомни Kluiki.bg.

Ники Кънчев категорично възропта срещу думите му и ги нарече пълна лъжа. „Не може на страдането на хората да трупаш дивиденти. Евгени е човек, който от мъката на другите вади пари. В случая от признанията ми в Къщата за изневерите ми той отново си спретна пиар”, обясни желанието си за съд Китаеца.

Бившият на Азис обясни, че е търсил услугите на Евгени Минчев като специалист, за да го отърве от имиджа му на любовник на Краля на поп фолка. Имали и няколко общи снимки, но отзад винаги присъствала и жена му, фолкпевицата Виолета. Един от най-амбициозните играчи от Биг Брадър Ол Старс призна, че е заплюл паркетния лъв на партито. Но спрял дотук не заради хората и сеира, а защото не са в една и съща категория.Припомняме, че това е второто дело срещу Лорда. И устатата телевизионерка Венета Райкова го съди за петдесет бона заради обида.