Тачо сложи край на фарса с Жени

Тачо разкри истината за отношенията си със съпругата си Жени Калканджиева. Съпругът на Шестата по хубост официално заяви, че двамата с Жени вече живеят отделно. Нямат развод, но той излизал с други.

Отношенията между тях се разтекли тотално веднага щом семейството излезе от къщата на Вип Брадър. Моментално след финала на реалите формата, шефката на модна агенция „Висаж” Жени Калканджиева се прибрала в дома си само със сина си Георги. Стефан Манов, както е името на Тачо пък отпрашил за апартамента на майка си, в който живееше и преди да участва в шоуто по Нова телевизия, пише HotArena.net .

[caption id="attachment_331990" align="alignright" width="300"]Тачо разкри истината за разрива с Жени Тачо разкри истината за разрива с Жени[/caption]

Припомняме, че в Къщата „светото семейство” непрекъснато играеше фарс след фарс. Те на няколко пъти се събираха и разделяха, като много пъти Тачо изригваше срещу съпругата си и двамата заплитаха безпаметни скандали. Които скоро след това залитаха в другата крайност и двамата отново си гугукаха като влюбени гълъбчета. Въпреки намеците за събиране, веднага след финала на шоуто двамата се разделиха. Бившата миска и Тачо прекрачиха прага на Къщата с намерението да си дадат втори шанс на брака. И двамата не спряха и с цирковете, припомня Kluiki.bg.

Съвсем скоро обаче Тачо сложи край на играта и на съмненията. Според думите му причините, довели до разрива със съпругата му Жени са няколко. Едната, крайно съществена била звездната известност на Шестата по хубост в света. Още в къщата, той оправдаваше безпаметнот си пиянство с популярността на бившата Мис България и властния й характер, които яко бомбардирали егото му.

Тачо заяви още, че безкрайно съжалява за шамара, който отпра на бившата си любовница Зорница Линдарева. Припомняме, че заради проявената агресия той бе изваден от шоуто, но рейтинга на предаването и обичта на аудиторията отново го вкараха вътре. В Къщата Тачо и Жени отрекоха да са фалшиво семейство, въпреки че признаха, че не живеят под един покрив. Но Тачо най-накрая сложи точка на зловредните слухове за общия им дом, като най-после призна очевадната истина.

Мъжът на Жени Калканджиева намекна, че не е заплашван след края на шоуто от никого. Най-вероятно визира приказките си на пияна глава, че съпругата му мачка чаршафите с подземния бос Кела. Тачо отрече и тиражираната в публичното пространство клюка, че е интимен с третата от Мис България 2014 Дани Димитрова.