Ренета Ганева разкри жестока истина за X Factor

Ренета Ганева разкри жестока истина за X Factor
4.8 (95.56%) 9 votes

Ренета Ганева, която се прости с шоуто на Маги Халваджиян, разкри истината за отпадането си!

X Factor тази година е повече от скандален. Досега участниците, дори и отпадналите, не си позволяваха да критикуват шоуто, но третият сезон се оказа особено драматичен. Една от отпадналите в началото певици го потвърди. Ренета Ганева, която мнозина вече сигурно не помнят, тъй като тя бе елиминирана на третата седмица от живите концерти, разкри как стоят нещата в шоуто.

„Дълго време се чудех защо се отнасяха така с мен и какво всъщност се случва. След като отпаднах, разбира се, не бях доволна. Стигнах до извода обаче, че просто не бях удобна и затова побързаха да ме елиминират, за да не взема да стана любимка на хората.“ – разкри за Kliuki.bg Ренета Ганева.

Ренета Ганева не беше удобна за X Factor и побързаха да я премахнат

Ренета Ганева не беше удобна за X Factor и побързаха да я премахнат

30-годишната хубавица бе отстранена от журито, въпреки че на мнозина направи впечатление, че спасяващата си песен я изпя доста по-добре от съперницата си тогава Михаела Маринова. Журито обаче изобщо не се трогна и гласува все едно никой не е пял спасяващи песни. Това пробуди съмнения, които Рени сега затвърди.

„Не мога да кажа със сигурност нищо, но аз бях зад кулисите, работех с тези хора и усещах, че не ме харесват. Нямам представа защо, явно имаха други планове за шоуто.

Думите на Ренета Ганева само затвърждават всеобщата теза, че X Factor върви по сценарий и изобщо не е най-важно как пее самият участник. Регламентът е такъв, че журито може да елиминира всекиго, но жалкото е, че го прави по симпатии, а не на базата на конкретните изпълнения.

Истината е, че Ренета Ганева положи само началото на редица скандални моменти в шоуто. Върхът дойде с отпадането на малката Кристина Дончева, което се случи шокиращо рано и сякаш пак не на място. Може би обаче най-големият шок предстои.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар