Николета Лозанова и Алисия направиха своите изповеди в един ден, но пред различни медии!

Николета Лозанова и Алисия използваха коледните празници, за да дадат две интервюта в един и същи ден, но пред различни медии. Въпреки великите християнски празници обаче, те не си протегнаха ръка за прошка и помирение, а се представиха по-нахъсани и озлобени от всякога.

Първенството обаче определено бе за Николета Лозанова, която счете за необходимо да занимае цяла България с величието на своята особа. Пред репортерите на вестник "Галерия" съпругата на Валери Божинов не спира да обяснява как името й се е превърнало в икона, в запазена марка и продукт, който всеки би искал да претежава и на който да подражава.

[caption id="attachment_332010" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова и Алисия проговориха заедно, но певицата демонстрира далеч по-голяма класа[/caption]

Без капка излишна скромност Николета Лозанова заяви, че вече няма мечти, тъй като всичко, което си пожелае, се реализира почти светкавично в реалността. А на въпроса дали ако беше мъж, щеше да се влюби в Алисия, тя не сдържа злобата си: "Имам много по-високи критерии и ако се бях родила мъж, нямаше да погледна Алисия. Щях да избера много по-качествена жена и определено да предпочета оригинала пред копието. Достатъчно ясна ли бях?!", изстреля Николета Лозанова.

Алисия пък бе далеч по-възпитана от нея и именно тук пролича разликата в класата на двете вечни съперници. С абсолютна искреност певицата разкри, че е благодарна на съдбата за всичко, което има и най-вече за сина си Валери Божинов - младши и за любовта на Ники Михайлов.

"С Ники сме се карали много, дори сме се разделяли. Но само за час, два или ден. После сякаш не можем един без друг, нещо ни дърпа да сме отново заедно. Ние не сме семейни, нямаме и деца, така че не ни свързва нищо, освен любовта", сподели Алисия.

Тя призна, че е адски благодарна на Ники Михайлов за чудесния подход, който има към сина й и че малкия Валерко го обожава и приема като свой най-добър приятел. Пред списание "Стори" обаче Алисия не остана длъжна на Николета Лозанова и вечните й нападки.

"Не мразя Николета Лозанова. Тя не спира да се занимава с мен вече 4 години, затова я възприемам като свой огромен почитател, а не като хейтър. Да е жива и здрава, и да си гледа детенцето, което е едно чудесно малко момиченце", заключи Алисия и с това приключи темата за Николета Лозанова с присъщото за нея достойнство.