Стига, бе! Новата Мис България „снаха“ на Искра Фидосова! (още шокиращи разкрития + снимки)

Стига, бе! Новата Мис България „снаха“ на Искра Фидосова! (още шокиращи разкрития + снимки)
5 (100%) 4 votes

Изгонената от ГЕРБ депутатка Искра Фидосова стъжнила живота на Мис България Симона Евгениева!

Невероятно, но самата истина – новата Мис България Симона Евгениева е била „снаха“ на скандалната бивша депутатка от ГЕРБ Искра Фидосова. „Фината“ народна представителка обаче направила живота на Симона Евгениева тъмно черен, тъй като не одобрявала връзката й със сина си Франсоа.

Всичко започнало преди около две години, когато Симона Евгениева спечелила короната на конкурса „Мис Монтана“ и случайно се запознала с наследника на Искра Фидосова – Франсоа. Момчето било с няколко години по-малко от нея и майка му веднага надала вой до небесата, че двамата не си подхождат. Плюс това Симона изглеждала на Искра Фидосова като леко момиче.

Симона Евгениева

Симона Евгениева мразена от достолепната Искра Фидосова

Франсоа обаче бил луд по хубавицата и редовно присвоявал пари от семейния бюджет на родителите си, за да зарадва Симона Евгениева със скъпи подаръци като парфюми, телефони или маркови дрехи. Нищо не било в състояние да го откъсне от нея, дори канския рев на мощната му майка.

Съдбата обаче се оказала благосклонна към Искра Фидосова, когато лятото на 2012-та Франсоа пожелал да заведе Симона на почивка в Гърция. Тъй като нямал нужните години обаче, той трябвало да получи писмено съгласие от родителите си, че може да напусне страната.

Разбира се, Искра Фидосова не му дала такова и момчето се принудило да си остане у дома. Вместо да се кротне и да бъде с него обаче, шавливата Симона Евгениева не само, че заминала за Гърция с неговите приятели, но дори преспала с най-верния му авер. Нещастие за Франсоа и огромно щастие за мама Искра Фисосова.

Франсоа обаче бил лудо влюбен в момичето от Монтана

Франсоа обаче бил лудо влюбен в момичето от Монтана

Така отношенията между двамата приключили скоропостижно, а снаха и свекърва не са си виждали очите от цяла година. Източниците разказват, че Искра Фидосова направила чудеса, за да успокои сина си, който страдал горко месеци след раздялата със Симона Евгениева. За разлика от нея обаче, която бързичко се утешила в прегръдките на монтански богаташ, пише вестник „Всеки ден“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Стига, бе! Новата Мис България „снаха“ на Искра Фидосова! (още шокиращи разкрития + снимки)”

  1. мими

    Дек. 28. 2014

    Грозните също трябва да имат своето поприще, но това не трябва да е “ Мис България“.

Добавете коментар