Катерина Евро със сълзи на очи: Коледа беше любимият му празник…

Катерина Евро със сълзи на очи: Коледа беше любимият му празник…
5 (100%) 3 votes

Болката и мъката никога няма да си отидат от Катерина Евро…

Когато загубиш любим човек, на всеки празник си спомняш с умиление за него. Ето защо Катерина Евро в момента страда неописуемо, вместо да се готви за големия празник довечера, научи Kliuki.bg. Катето отново се е върнала към спомените си, огромна част от които е Георги Кадиев. Съпругът й почина преди повече от 2 години, но актрисата завинаги ще го носи в сърцето си.

Катерина Евро още не може да прежали съпруга си

Катерина Евро още не може да прежали съпруга си

„Винаги ми е тежко около Коледа, защото с Жоро имахме традиция да се събираме с абсолютно цялата фамилия. Това беше любимият му празник. Когато Рождество Христово наближи, всеки път се сещам за него. Излишно е да казвам, че никога не ще го забравя. Много се разчувствам по празници.“ – споделя през сълзи Катерина Евро.

Цялото семейство - всички някога толкова щастливи...

Цялото семейство – всички някога толкова щастливи…

Георги Кадиев почина след жестока борба с рак на белите дробове. Цялото семейство го изживя доста трудно. Катето беше с този мъж 30 години и само него е обичала истински.

„Най-много ме боли, че няма да види своето внуче. Мечтаехме си как един ден Сашко ще ни дари с детенце, на което да се радваме. Догодина аз ще го видя, но мъжът ми ще трябва да го гледа отгоре. Надявам се да го закриля.“ – казва още Катето Евро.

Най-коментираното нещо за актрисата по време на „Биг Брадър Ол Старс“ беше нейната промяна. Дълги години тя е купонясвала бурно и Героги Кадиев я е подкрепял. След смъртта му обаче Катерина Евро някак спря с дивите купони. Това обществеността го разбра чак сега, но истината е, че още преди 2 години започна промяната у Катето. Поне така твърдят най-близките й приятели.

Идващата година се очаква да върне щастието в душата на Катерина Евро, защото тя ще може да се радва на своето внуче. Мъката й по Георги обаче едва ли ще си отиде, просто ще се научи да живее с нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар