Ани Салич рухна: Лоша вест я съсипа ден преди Коледа!

Ани Салич рухна: Лоша вест я съсипа ден преди Коледа!
5 (100%) 6 votes

Ани Салич е отчаяна, новината направо я повали!

Новинарката Ани Салич рухна съсипана само ден преди Коледа след жестоката новина, която й съобщиха. Вместо да се радва на празниците и коледните премии от Нова телевизия, Ани Салич разбра, че времето й е изтекло. Свалят я от екран.

Това съобщиха служители на Нова телевизия, категорични в достоверността на информацията. Нещо повече – предаването „Извън новините“ на Ани Салич не се спира току-така, а заради двете й колежки Лора Крумова и Галя Щърбева, които завземат ефирното й време с тяхно ново предаване.

Ани Салич

Ани Салич съсипана след новината, която й съобщиха

Галя Щърбева и Лора Крумова, които са приятелки от години, предложили уникален и свеж проект, който шефовете на Нова телевизия лапнали като топъл хляб и моментално подписали присъдата на Ани Салич. Те от дълго време мелеха сол на главата на новинарката, че „Извън новините“ е скучно, а самата тя все не успява да се докопа до по-интересни гости от конкурентни телевизии. И в крайна сметка последният час настана.

Ани Салич е тотално съсипана след лошата новина, която й бе съобщена в най-неподходящия момент и ходела из коридорите на телевизията като зашеметена. Нервният й срив обаче се дължи и на друг факт – много от колегите й недоволствали от това как тя седи на екран дори по време на новините, защото си позволявала да се разпорежда и да командва дори операторите.

„Ани Салич нон-стоп мрънка, откакто е дошла от Би Ти Ви в Нова телевизия. Тя недоволства срещу гримьорите, които не я правели толкова красива на екран като тези в предишната й медия. Постоянно нарежда на операторите да променят ъгъла на снимките така, че да отразявали този или онзи неин полупрофил. И други, и други капризи, които отдавна дойдоха в повече на всички“, разкриват колеги на Ани Салич, работещи в телевизията.

Всички били много по-доволни от воденето на новините от конкурентката на Ани Салич – Даниела Тренчева и се очаквало в скоро време ръководството на медията да ореже сръбската съпруга и откъм брой на появите в новинарските емисии като я остави само за уикендите. Което окончателно довършило амбициозната Ани Салич.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ани Салич рухна: Лоша вест я съсипа ден преди Коледа!”

  1. зрител

    Дек. 27. 2014

    Аман от тая некадърна лелка няма ли да я махнат най-после наклала се като прасе и грухти по телевизията не се ли усеща че е време да се пенсионира.

Добавете коментар