Слави Трифонов няма нито един приятел, колкото и жестоко да звучи...

Максимата за парите и че всичко се купувало с тях явно не важи, защото ако беше така, Слави Трифонов щеше да е щастлив човек, но уви... Истината за Дългия лъсва в най-пълна степен по празници. Тази година обаче тя се превърна в истински кошмар, защото Мартина Огнянова вече не е до него, а баща му пак не си говори с него. Шоуменът ще посрещне Рождество Христово сам като куче, научи Kliuki.bg. Той дори нямал желание да излезе на заведение, а щял да си остане цяла нощ у дома сам самичък.

[caption id="attachment_332039" align="alignright" width="300" class=" "]Жесток удар: Слави Трифонов остана сам като куче за празниците! Жесток удар: Слави Трифонов остана сам като куче за празниците![/caption]

По това може много добре да се прецени що за човек е всъщност Слави Трифонов. През своя живот той се е сблъсквал с много хора и е виждал много човешки съдби. Нито една обаче не го е накарала да поиска този човек в живота си. Самотата побърквала Дългия. На млади години поне се забавлявал навън, докато вече и за това нямал желание. След работа просто се прибирал, гледал нещо по компютъра и заспивал. Същото смята да направи и на Коледа, което е доста, доста жалко...

Дълбоко в себе си може би Слави Трифонов не е толкова лош, но той е доказателството, че парите и славата съсипват хората. Продуцентът на "Гласът на България" дава доста средства за благотворителност, което показва, че той има сърце. Онова, което отблъсква околните обаче, е неговата арогантност и мания за величие.

Преди години Георги Милчев - Годжи приютяваше Слави Трифонов на Коледа, за да не бъде сам, но вече и музикантът държи дистанция от своя шеф, тъй като отношенията им охладняха. Евгени Димитров - Маестрото е разведен и празнува със свои роднини. Единствено Слави остава сам, понеже държал да остане в София.