Коледна приказка си спретнаха звездите

Алисия и Ники Михайлов вдигат наздравица за Нова година в тузарската дестинация Дубай. Веднага след Бъдни вечер влюбените гълъбчета стягат куфарите за емирството. Меката на звездите Дубай е притегателен център за родния хайлаф. Отминаващата година бе тежка и за Алисия и Ники. Но въпреки трудностите и турбуленцията около личния им живот и служебните ангажименти, фолкаджийката и вратаря намериха време да бъдат заедно.

А и семейстото на национала вече официално е приело Алисия, похвали се самата „модна икона” на страницата си във Фейсбук. Колежката й Емилия ще забавлява гостите на четиризвезден хотел на Златните пясъци. Но точно на Коледа поп фолк дивата ще бъде с мъжа си, бизнесмена Коко Динев и сина им в дома им.

[caption id="attachment_332044" align="alignright" width="225"]Коледната приказка на Илияна Раева и Наско Сираков Коледната приказка на Илияна Раева и Наско Сираков[/caption]

Галена също ще си има своя коледна приказка. Една от най-вървежните певици на „Пайнер” ще пее единствено на посетителите на хотелския комплекс на мъжа си във Велико Търново . Вафленият бос не е разрешил на половинката си да бъде далеч от дома им, а заедно ще се радват на домашен уют и лакомства, заедно с техния син, близки и роднини, пише Пик.

Веселин Маринов е на Коледа с дъщеря си Йоана и съпруга й в тузарския апартамент, който подари на младото семейство. Преди това той ще пее на концерта на „Българската Коледа” в НДК. На втория и третия ден на Коледа заминава при родителите си в родния си град Полски Тръмбеш. Коледна приказка ще има и за гранд дамата на естрадата ни Йорданка Христова. Данчето днес и утре ще извисява глас на частни партита. Нова година певицата ще посреща в слънчева Куба. Участничката във ВИП Брадър каза веднага след шоуто, че ще прекара студените дни в далечната страна и ще се завърне у нас чак напролет. Лили Иванова за първи път ще пристъпи правилото си и ще пее на Коледа в елитно нощно заведение.

Коледна приказка е и дома на семейство на Илияна Раева и Наско Сираков. Двамата ще се радват на семейния уют на красивото си имение. Ритнитопковеца и всепризнат кръшкач Благой Григоров също е в Дубай с най-новото си завоевание, 18-годишната Куини-Алис. Двойката ще се присъедини към Алисия и Ники Михайлов. Според светската мълва за Нова година към тях ще се присъедини и друга звездна двойка – Николета и Валери Божинов. Коледната приказка продължава и за ангелогласната Крисия, която тези празници обещават много изяви и участия в страната.