Състоянието на Кристина Патрашкова се влошава

Състоянието на Кристина Патрашкова се влошава
5 (100%) 3 votes

Кристин Патрашкова все по-зле, ходи на лекар всеки ден

Известната журналистка и писателка Кристина Патрашкова има сериозни проблеми със зрението. Както се знае, от години Криси носи тъмни очила, но причината не е просто в затрудненото виждане. Близки до репортерката издават, че Патрашкова има сериозно заболяване, което я задължава да бъде с тъмни очила пред прожекторите. Самата болест не е ясна, но вече съществуват предположения.

Kliuki.bg припомня, че Слави Трифонов има наглед същия проблем. Той от години се появява с тъмни очила в ефир. За Дългия обаче се знае, че страда от коварната болест множествена склероза. Дали и Кристина Парашкова се бори с това опасно заболяване, се питат мнозна.

Кристина Патрашкова все по-зле с очите

Кристина Патрашкова все по-зле с очите

„Криси е най-страхотният шеф, за когото може да си мечтаеш. Никога няма да те унизи нарочно или да те нападне умишлено. Заслужава да й се случват само хубави неща.“ – споделя журналистка от в. „Галерия“.

За проблемите на Кристина Патрашкова с очите се заговори още по време на участието й във „ВИП Брадър“ преди няколко години. Слуховете обаче казват, че напоследък писателката била още по-зле и се налагало да посещава лекаря си всеки ден. Дори Криси е била забелязана в столична болница да чака за изследвания.

Със сигурност всяка болест е неприятност в живота на човек. Кристина Патрашкова не прави изключение. Гала и останалите от „На кафе“ многократно са я питали защо е с тъмни очила, но отговорът на Криси винаги е доста завоалиразн, разкрива наш източник.

„Това е един от хората с най-силна воля, които някога съм срещала. Криси е велика личност и се надявам да няма фатални последици с очите. Факт е, че от много време носи тъмни очила, но не смятам, че това е заради нещо ужасно. Криси, с теб сме!“ – казва една от приятелките на Кристина Патрашкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Състоянието на Кристина Патрашкова се влошава”

  1. ЕРИ АЛЕКСАНДРОВЯ

    Дек. 27. 2014

    Криси е голяма симпатяга, но както по-горе пише:;всеки ден ходи на лекар;–аз всеки ден я виждан на тел.екран при Гала. Според мен си е абсолютно здрава,което и пожелавам от сърце! Все пак можеше да осинови детенце,което да осмисли живота и!

  2. Ери Александрова

    Дек. 27. 2014

    Коментари има,но вие не ги пускате!

Добавете коментар