Кристин Патрашкова все по-зле, ходи на лекар всеки ден

Известната журналистка и писателка Кристина Патрашкова има сериозни проблеми със зрението. Както се знае, от години Криси носи тъмни очила, но причината не е просто в затрудненото виждане. Близки до репортерката издават, че Патрашкова има сериозно заболяване, което я задължава да бъде с тъмни очила пред прожекторите. Самата болест не е ясна, но вече съществуват предположения.

Kliuki.bg припомня, че Слави Трифонов има наглед същия проблем. Той от години се появява с тъмни очила в ефир. За Дългия обаче се знае, че страда от коварната болест множествена склероза. Дали и Кристина Парашкова се бори с това опасно заболяване, се питат мнозна.

[caption id="attachment_332050" align="alignright" width="300" class=" "]Кристина Патрашкова все по-зле с очите Кристина Патрашкова все по-зле с очите[/caption]

"Криси е най-страхотният шеф, за когото може да си мечтаеш. Никога няма да те унизи нарочно или да те нападне умишлено. Заслужава да й се случват само хубави неща." - споделя журналистка от в. "Галерия".

За проблемите на Кристина Патрашкова с очите се заговори още по време на участието й във "ВИП Брадър" преди няколко години. Слуховете обаче казват, че напоследък писателката била още по-зле и се налагало да посещава лекаря си всеки ден. Дори Криси е била забелязана в столична болница да чака за изследвания.

Със сигурност всяка болест е неприятност в живота на човек. Кристина Патрашкова не прави изключение. Гала и останалите от "На кафе" многократно са я питали защо е с тъмни очила, но отговорът на Криси винаги е доста завоалиразн, разкрива наш източник.

"Това е един от хората с най-силна воля, които някога съм срещала. Криси е велика личност и се надявам да няма фатални последици с очите. Факт е, че от много време носи тъмни очила, но не смятам, че това е заради нещо ужасно. Криси, с теб сме!" - казва една от приятелките на Кристина Патрашкова.