Кубрат Пулев - Кобрата всеки път излиза на ринга с мисълта за една жена, но това не е красавицата Андреа

Болката на Кубрат Пулев му даде сили да стане един от най-добрите боксьори в цял свят. Оказва се, че не половинката му Андреа, а друга жена му дава енергията, от която се нуждае на ринга. Това е неговата покойна майка, която го гледа отгоре. Кобрата е категоричен, че всеки път излиза за победа, за да може майка му да се гордее с него, гледайки го от небитието, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332055" align="alignright" width="300" class=" "]Изповедта на Кубрат Пулев може да трогне всекиго Изповедта на Кубрат Пулев може да трогне всекиго[/caption]

"Излизам на ринга и си мисля за майка ми. Мисля си какво би ми казала, как би ме утешила, ако не се справя. Всяка една моя победа е посветена и на нея, освен на останалите ми близки. Много искам да се гордее с мен, знам, че ме гледа. Съжалявам, че приживе не успя да види какъв боксьор ще стана." - казва Кубрат Пулев.

Майката на Кобрата умира в доста ранен за него период, тъй като той е едва 12-годишен. Цялото семейство го понася много тежко, защото един баща остава да се грижи за толкова много деца. Малко след това Кубрат и брат му Тервел започват с изявите си на боксовия ринг. Те обаче не забравят никога за жената, която им е дала живот.

"Може да умря твърде рано, но за мен майка ми си остава най-важната жена в живота ми. Разбира се, след това срещнах много хора, влюбих се, но семействтото никой не може да го заличи. Андреа е прекрасна, но ако избирам между двете, ще избера майка си." - споделя още Кубрат Пулев.

Кобрата винаги е твърдял, че за да успяваш на ринга, трябва да се боксираш със сърце. Той го прави и затова засега е толкова успешен в своя спорт.