Иван Христов не очакваше, че Вихра Петрова ще направи точно това!

Продуцентът Иван Христов буквално онемя след като научи за неочакваното от него разкритие на Вихра Петрова. Точно на Коледа чаровната водеща сподели голямото си щастие с приятелите си във Фейсбук, както бе обещала седмици по-рано.

Вместо да признае за възродената си любов с бащата на щерка й Ава обаче, Вихра Петрова счете за по-значимо да оповести създаването на собствения й блог "Говори с Вихра" , където ще може свободно да изразява мислите и чувствата си и да разговаря лично със своите почитатели и с всички хора, които потърсят някаква помощ или съвет от нея.

[caption id="attachment_332060" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов се надяваше Вихра да признае за чувствата им[/caption]

Бившият, а както личи от известно време, и настоящ любим на Вихра Петрова - Иван Христов обаче не останал очарован от новината, тъй като тайно се надявал, че навръх Рождество Христово майката на детето му ще съобщи на света, че отново са се събрали.

"Иван остана малко разочарован, защото излезе така, сякаш блогът прави Вихра по-щастлива, отколкото самият той. Вярно е, че нито Иван Христов, нито партньорът му в бизнеса Андрей Арнаудов са хора, които обичат да се показват и да афишират личния си живот, но сега беше друго. Двамата с Вихра изживяха една много болезнена и тежка раздяла, която се превърна в обществено достояние. Затова и сега той нямаше нищо против ако Вихра излезе и съобщи пред всички, че двамата са отново заедно", коментират близки до продуцента.

Единствената, която най-вероятно е доволна от така стеклите се събития, е Ирина Тенчева, която Иван Христов заряза, за да се върне при бившата си. Трите години, през които Иван и Ирина бяха заедно не се оказаха достатъчни, за да ги накарат да преодолеят породилите се различия и да останат заедно.

"Сега, когато Вихра не се осмели да разкрие връзката си с Иван Христов, това е последен шанс за Ирина Тенчева. Не се знае дали ще се възползва от него, но доколкото я познаваме, ако иска Иван обратно, ще направи така, че да му покаже колко много повече го обича тя от Вихра", шушукат из светските среди на столицата.