Невена Цонева не е очаквала да получи подобно съобщение и то от Слави Трифонов!

Прекрасната Невена Цонева, която се отказа доброволно от участието си в "Гласът на България" и то на самия финал, получи поредната си изненада. Която определено бе по-голяма от очакваното - толкова, че сладураната изпадна в шок и не сдържа сълзите си.

Припомняме, че отстраняването на Невена Цонева в последните минути от битката за голямата победа в "Гласът на България" не беше по нейно желание, а по идея на Слави Трифонов. Така продуцентът и шоумен прецени, че ще направи услуга, както на Невена Цонева, така и на самото шоу, тъй като месеци наред из жълтата преса се тиражираше слухът, че Невена Цонева е нагласеният победител в шоуто.

[caption id="attachment_332069" align="alignright" width="300"]Невена Цонева Невена Цонева не очакваше подобен жест от Слави Трифонов[/caption]

За да не я обвиняват излишно, а и най-вече, за да запази неопетнено името на "Гласът на България" Слави Трифонов реши в последния момент - Невена Цонева напуска формата, но трябва да го направи сама, пред очите на всички. И тук обаче нещата не се получиха така, както бе предвидено, защото Невена Цонева не издържа и се разплака в ефир.

Оказа се, че момичето е копнеело да продължи битката си на финала, но това е нямало как да се случи. Ден по-късно Невена се бе затворила в дома си, за да изживее сама болката от случилото се.

Явно това е разчувствало иначе доброто сърце на Слави Трифонов, който не издържал и изпратил на Невена Цонева съобщение със следния текст: "Извинявай! Но знам, че беше за добро. Голяма си и ще направя всичко, за да продължиш на голямата сцена" - това гласял смс-ът на Слави Трифонов, разкриха хора от екипа на "Шоуто на Слави". Венелин Венков не успял да си премълчи и разкрил сам за трогателния жест на шефа си към Невена Цонева.

"Невена не очакваше това. Разбира се, тя не беше озлобена към Слави, който направи толкова много за нея. Просто беше разочарована, но това съобщение направо я втрещи. След него усмивката й отново се върна на лицето и тя пак е онова момиче, изпълнено с вяра в себе си. Браво на Слави!", коментират служители в шоуто.