Александър Кадиев разкри Христина Апостолова, тя е бясна!

Александър Кадиев разкри Христина Апостолова, тя е бясна!
4 (80%) 4 votes

Христина Апостолова е бясна на Александър Кадиев!

Надменното отношение на Христина Апостолова в ефира на „Преди обед“ не се е харесало на водещия Александър Кадиев, научи Kliuki.bg. Красавицата гостува заедно с мъжа си Евтим Милошев, но се държа доста по-високомерно от съпруга си. Затова при въпроса на Сашо – дали това, че мъжът й е продуцент на доста от проектите, в които тя участва като актриса, й помага, Христина избухна с обидни думи срещу тв водещия.

„Това е все едно да те питам дали майка ти ти прави ролите.“ – отвърна жената на Милошев.

Александър Кадиев вбеси Христина Апостолова, защото я разкри!

Александър Кадиев вбеси Христина Апостолова, защото я разкри!

Реакцията й обаче подсказва, че въпросът на Александър Кадиев е бил съвсем уместен. Очевидно е, че Христина Апостолова е получила някои от своите роли именно защото продуцент е бил Евтим Милошев. Това е нормално, все пак всеки ще иска да лансира жена си, най-малкото защото така тя придобива популярност, каквато нямаше особено много преди това.

„През цялото време ме питаха странни въпроси, сякаш се съмняваха в мен. Какво като работим с Евтим заедно?! Ние сме професионалисти и най-важното е да си свършим работата както трябва.“ – беснеела Христина Апостолова пред близки малко след напускането на Би Ти Ви.

За незнаещите нека все пак поясним, че Александър Кадиев е синът на звездата Катерина Евро и именно затова Христина реши да го удари по уж слабото му място. Всеизвестно е, че много от хората с известни родители имат комплекси, че не са добри колкото тях и че са пробили с връзки. При Сашо обаче това не личи особено. Той не се подвоуми да разкрие Апостолова, а след като тя му се ядоса, водещият запази хладнокръвие.

Най-известните продукции на Евтим Милошев, в които Христина Апостолова получи роли, са „Дървото на живота“ и „Сървайвър“. Остава въпросителна дали точно на нея щеше да се спре продуцентът, ако тя не му беше половинка в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Александър Кадиев разкри Христина Апостолова, тя е бясна!”

  1. куротрошачка

    май 03. 2021

    Въобразява си, че с оная си работа ще печели пари от талантливи мъже

Добавете коментар