Анджелина Джоли е бясна на Брад Пит, двойката в сериозни трудности!

Огромен скандал е разделил Анджелина Джоли и мъжа й Брад Пит. Отношенията между двамата са се обтегнали изключително много заради щерка им Шайло. Актьорът не харесвал това, че детето има мъжки маниери и се облича като момче. Той правел всичко възможно да отучи дъшеря си от тези навици и да я направи по-женствена. Джоли обаче е известна със свободомислието си и веднага скочила на съпруга си.

[caption id="attachment_332083" align="alignright" width="300" class=" "]Анджелина Джоли ихвърли Брад Пит заради Шайло Анджелина Джоли ихвърли Брад Пит заради Шайло[/caption]

"Шайло е само на 8 години. Никой няма право да я променя. Тя се е родила така и може да се облича както си иска. Ролята на родителите е да подкрепят децата си и да ги приемат каквито са." - е мнението на Анджелина Джоли по въпроса.

Брад Пит обаче бил сериозно притеснен щерка му да не стане един ден жена, която харесва жени. Като почти всеки мъж, и актьорът не приемал много добре подобни хора, но досега заради жена си мълчал и се правел на по-толерантен. Когато обаче нещата опрели до собственото му дете, Пит показал истинската си същност.

"Никога не съм смятала, че е такъв мъж. Точно заради толерантността му избрах него, а се оказва, че не съм го познавала." - вайкала се Анджи пред близки.

Скандалът между влюбените се задълбочил дотам, че накрая Анджелина Джоли изхвърлила Брад Пит от общия им дом, научи Kliuki.bg. Тя била много обидена на мъжа си, защото всичките ценности, за които се е борела в живота си, един вид са били отречени от него.

Едва ли ще се стигне до окончателна раздяла, но е факт, че Джоли и Пит имат различни гледни точки по отношение възпитанието на децата. Красавицата е толерантна и ги оставя да правят каквото им е на сърце, докато Брад е малко по-патриархален тип човек, но може би това идва и от възрастта, тъй като двамата имат немалка разлика в годините.