Диляна Попова отказа повече да търпи и да играе ролята на безгласна буква!

Повече няма да го играе безгласна буква и да се примирява кротко с всичко, което става наоколо - това реши красавицата Диляна Попова като доказа решението си с дела. След като бащата на сина й Борил - Асен Блатечки направи избора си и предпочете да бъде със законното си семейство на Коледа, манекенката тегли чертата и проговори.

Диляна Попова показа ноктите си и престана да пази имиджа и реномето на Асен Блатечки като разкри, че за бебето й се грижат основно тя и нейната майка. "Аз съм неотлъчно до Борил, не смея да го оставя дори за половин час, защото изпитвам някакъв необясним страх. Преди бях чувала и дори се смеех на майка ми, когато се е бояла за нас, но сега разбирам какво е. Доволна и благодарна съм, че тя е до мен и ми помага най-много от всички с отглеждането на Борил", коментира Диляна Попова.

[caption id="attachment_332100" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова разкри, че майка й е единственият човек, на когото разчита за Борил[/caption]

Впечатление на всички нямаше как да не направи фактът, че Диляна Попова не обели и дума за Асен Блатечки по време на цялото си интервю за вестник "Монитор". Майка й, баща й и сестра й бяха единствените хора, които тя спомена и на които благодари за помощта около бебето преди празниците.

"Диляна Попова не е момиче, с което да си играеш и да пренебрегваш. Какво си мисли Асен Блатечки - че ще се върне да живее обратно със семейството си и дори ще вдига втора сватба с Катерина Горанова, а Диляна ще рони сълзи за него като многострадална Геновева. Не, това просто няма как да се случи", убедени са приятелки на манекенката, която напоследък отлично съчетава майчинството с работата и своите първи стъпки като дизайнер на дрехи.

Близки до Диляна Попова обаче заявиха, че тя и Асен Блатечки не са във война, просто всеки е поел по пътя си. Двамата винаги ще бъдат свързани с бебето Борил, на което много държат и въпреки че предпочете старото си семейство пред нея и малкия, Асен Блатечки редовно помага на Диляна Попова със солидни суми за издръжката на сина си.

"Диляна ще си отгледа детето сама, но това не означава, че не поддържа приятелски отношения с татко му, нито че Асен Блатечки не се грижи за сина си - за него той е точно толкова важен, колкото и любимата му щерка Катерина", твърдят запознати.