Тодор Славков най-после излезе от двуседмичното си алкохолно вцепенение!

Победителят в Биг Брадър Ол Старс Тодор Славков най-накрая успя да излезе от алкохолното си вцепенение, което не го пускаше цели две седмици. От самия финал на шоуто, та чак до вчера, Малък Тошко бе буквално неоткриваем за медиите и симпатизантите си. Разбираемо, тъй като самият той призна, че не е можел дума да обели от постоянните запои.

Днес Тодор Славков е вече в кондиция, която обаче не се знае с каква давност ще бъде. И докато все пак се намира "в час" той реши да проговори и да обясни на цяла България какво, аджеба, е решил да направи със спечеления от формата джип.

[caption id="attachment_332104" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков няма да подари джипа на Катето Евро, той ще го изпие до стотинка[/caption]

Думите на Тодор Славков определено ще разочароват приятелите му Андрей Слабаков и Катето Евро. Припомняме, че в самия финал на Биг Брадър Ол Старс, Андрей Слабаков едва не хвана бас, че добрият му авер Тодор Славков щял да постъпи благородно и да подари колата на бъдещата баба Катето Евро. Дори самата тя, милата, взе, че повярва и притихна в надежда.

Е, уви - такова нещо няма да се случи и това призна самият Тодор Славков. Той разкри, че действително няма намерение да задържи автомобила за себе си, а смята да го продаде при първа възможност. Това, което се зарече да направи с парите от джипа обаче, втрещи всички и дори близките му.

Тодор Славков обеща тържествено да изпие всички пари, спечелени от продажбата на джипа и да не остави дори стотинка от тях. Нещо повече - срокът за "изконсумиране" на средствата е максимум два месеца.

"Ето това ще направя с подаръка от Брадъра - ще го изпия целия. Е, няма да го поркам сам, разбира се, а с приятелите си, които са също толкова чевръсти в пресушаването на бутилки, колкото и аз. Заричам се официално, че най-много до два месеца, няма да остане и един неизпит лев от колата", обяви сензационно Тодор Славков така тържествено, все едно ще влага средствата в строежа на параклис.

Този човек няма да се оправи никога, срам за цялата му рода - така пък отвърнаха болшинството от потребителите в интернет, възмутени от поредната шокираща изцепка на Малък Тошко.