Катето Евро скъса синджира и избухна в скандални празнични откровения!

Любимката на зрителите и най-подкрепяната участничка в Биг Брадър Ол Старс - Катето Евро изненадващо скъса синджира и избухна в скандални празнични откровения. След като първоначално отрече тотално думите на съквартирантката си Петя Буюклиева, която я обвини в разюздано поведение преди години, днес Катето Евро реши да си признае.

"Да, правила съм всичко това. Събличала съм се по купони. И какво от това?! Искали са хората да видят един готин бюст и аз съм им го показвала. Вдигам си блузата и туй то. Що да си крия прелестите, нали са си мои?!", изтрещя Катето Евро и разкри подробности от бурното си минало, пише вестник "Уикенд".

[caption id="attachment_332114" align="alignright" width="300"]Катето Евро Катето Евро си призна всички грехове от младостта[/caption]

Също така тя без бой признала, че години наред си е падала по млади момчета, малко по-големи от сина й Сашо Кадиев, тъй като младото си е младо - харесва на всички нормални хора. А миналото лято пък се съблякла дибидюс на плажа заедно със своя добър приятел Азис.

"И в мъжко списание се снимах. Като искам нещо, винаги го правя. С това не се фукам, а показвам, че имам право на свобода и личен избор. Сега не ми вярват, че вече съм се променила щом ще ставам баба, но това също е истина. Пак съм си луда, но годините са си години и човек става по-умерен", обяснява Катето Евро.

Тя призна, че се е вбесила на Петя Буюклиева не, защото певицата е издавала тайни от живота на звездите, нито че е лъгала за тях. Проблемът бил, че го е правила зад гърба им и без да зачита правото им на мнение и дали те самите желаят подробности от живота им да бъдат излагани на показ пред всички.

Днес Катето Евро кротко посрещнала празниците заедно със сина си Сашо Кадиев и бременната си снаха като подарила много дрешки и играчки за бъдещото си внуче. "В това е смисълът на живота ми вече - във внучето. Някои хора си остават същите цял живот, а други избират да се променят. Е, аз съм от вторите", заключва фурията на българското кино.