Инат: Николета смачка Валери Божинов с капризите си!

Инат: Николета смачка Валери Божинов с капризите си!
5 (100%) 4 votes

Валери Божинов и Николета се скараха заради новогодишната си ваканция

Валери Божинов и неговата съпруга Николета са се уредили с топло и красиво местенце, където ще вдигнат наздравица за Новата 2015 година. Миналият декември звездното семейство посрещна настъпващата година в елитна столична дискотека с приятели, но тази решили да променят плана си.

Двамата обаче ще бъдат заедно, без прелестната Никол. Според светските клюкари двойката ще предприеме пътуването си сами, за да дадат шанс и да заздравят връзката си,която заради разстоянието куца все повече, пише HotArena.net.

Ината на Николета втрещи Валери Божинов

Ината на Николета втрещи Валери Божинов

Малката Никол пък ще бъде оставена на грижите на бабите си в България, а семейство Божинови ще заминат за дестинация, която до момента още не са посещавали. Столични зевзеци вече приемали облози къде ще почиват красивата Николета и футболиста Валери Божинов.Една от идеята е, че те ще бъдат на Нова година в топла Куба, други залагат за Мексико, трети твърдят, че отпътуват за Нова Зеландия.

Преди известно време плъзна мълвата, че двамата ще посрещнат годината на зелената овца в Дубай, където обича да отмаря елита ни. Но заради вероятността в далечното емирство да се засекат с врагинята й Алисия ,както и с малката Куини-Алис на Благо, с които Николета не се диша, това моментално променило първоначалните й намерения. Билетите били купени, всичко било готово, хотела платен, но Николета са заинатила. Това напълно смачкало Валери, но за да няма кавга, той капитулирал, твърдят близки до фамилията.Но от суеверие, а и заради многобройните злобари водещата на „Папараци” по Би ти Ви отказала да разкрие къде решили все пак да отпрашат с Валери за празниците.

Семейството празнува Бъдни вечер и Коледа в Италия, където мъжа й рита за второразряден тим. Тъй като на Ботуша футболната година продължава до края на календарната 2014, наложило се тримата да отпразнуват най-светлите християнски празници в италианския дом на Валери Божинов.

Николета не забрави да се похвали във Фейсбук, че е изключително доволна от 2014 година. Тя е щастлива от телевизионната си кариера и рейтинга на предаването й. За новата година хубавицата си пожелава здраве и късмет за най-близките си и любими същества, както и възходяща футболна кариера на любимия си Валери Божинов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар