Ирина Тенчева не може да преживее факта, че Иван Христов я заряза и най-вероятно отново ще се ожени за Вихра Петрова!

Ирина Тенчева предприе отчаян ход, за да нарани Иван Христов, след като той приключи с нея и я заряза. Вероятността мъжът, с когото живя цели три години, да се ожени отново за бившата си съпруга Вихра Петрова буквално подлуди иначе разумната Ирина Тенчева. Това разкриха източници, близки до телевизионната водеща.

Гневът на Ирина към Иван Христов бил толкова голям, че блондинката дори не се замислила, а се опитала да му отмъсти по възможно най-тривиалния и банален начин - като го накара да завижда и ревнува.

[caption id="attachment_332131" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева реши да си връща Иван Христов по най-баналния начин[/caption]

За тази цел Ирина Тенчева се обадила на възможно най-голям брой свои приятели, за да ги покани на две шумни партита - едното вече беше вчера на Коледа, а другото ще се състои навръх Нова година. С огромните трапези и пълната с хора къща Ирина Тенчева искала да покаже на Иван Христов какво е изгубил, колко много хора я ценят, а и да го накара да мисли, че раздялата им изобщо не я е трогнала.

Отделно от това Ирина Тенчева не пропускала да публикува снимки в личния си профил в социалната мрежа, на които цари празничен дух и великолепие. "Тя явно още обича Иван Христов, но болката й в момента е двойна. От една страна Ирина не може да се примири, че ще изгуби Иван, а от друга я е яд двойно повече, заето ще й го отнеме не друга, а точно Вихра Петрова. Вярвайте, Ирина би отстъпила Иван Христов на всяка една случайна жена на улицата, но не и на Вихра", коментират близки до телевизионната водеща.

[caption id="attachment_332133" align="aligncenter" width="300"]Ирина се скъсва да кани гости, за да дразни Иван Ирина се скъсва да кани гости, за да дразни Иван[/caption]

Разбира се, в думите им има логика, тъй като евентуална загуба точно от Вихра Петрова, ще докаже с пълна сила, че последната я превъзхожда. А на Иван Христов просто му е било необходимо малко повечко време, за да осъзнае това.

[caption id="attachment_332134" align="aligncenter" width="300"]Или пък се хвали как децата и тя правят сладки - все едно нищо не е било Или пък се хвали как децата и тя правят сладки - все едно нищо не е било[/caption]

Към днешна дата обаче, щом се изясни, че Вихра не е бременна от Иван, както се предполагаше, то Ирина Тенчева има още шансове да се опита да си го върне - макар и те да са наистина малки.