Калина Паскалева се оказа повече от нагла лъжкиня! Петя Буюклиева я разкри!

Голямата тайна на Калина Паскалева бе разкрита от Петя Буюклиева. Певицата твърди, че писателката също е обвързана и е изиграла много мръсен номер на Ники Китаеца, научи Kliuki.bg.

"По едно време сподели, че излиза с някой си Калин, но това остана далеч от камерите. Изкара историята крайно несериозна и че била свободна да флиртува с всеки мъж. Тя съблазни Ники, а после го отхвърли, защото знаеше, че така ще излезе тя с дивиденти от ситуацията, а Ники бе злепоставен несправедливо." - разкрива за "Блясък" Петя Буюклиева.

[caption id="attachment_332154" align="alignright" width="300" class=" "]Тайната на Калина Паскалева разкрита! Тайната на Калина Паскалева разкрита![/caption]

Ако думите й са достоверни, то Калина Паскалева ще излезе най-двуличната обитателка на Къщата. Цял месец тя се кълнеше, че е свободна жена и Ники Китаеца е този с непристойното поведение. Красавицата обаче явно не е била докрай искрена. Слуховете са, че Калин бил доста зле финансово и Паскалева се срамувала от него. Това била причината да избягва официалното си появяване с него.

Петя Буюклиева ненавиждаше Калина Паскалева по време на шоуто, като същото важеше и в обратна посока. Затова може би мнозина се съмняват в думите на певицата, но трудно можем да си представим, че тя си е съчинила всичко за въпросното гадже, че даже и име му измислила.

"Ясно е, че Петя не харесва Калина, но никога не би тръгнала да си измисля истории. Явно въпросната писателка е преметнала всички, но е странно, че "Биг Брадър" не я е уловил, нали виждал всичко уж." - коментира близък на Буюклиева.

В крайна сметка Ники Китаеца си понесе последствията за опитите за флирт, които правеше спрямо Калина Паскалева. Той не бе харесан особено от зрителите и стигна само до петото място, което за него е провал. Писателката пък счита, че четвъртото място е успех, защото в началото не вярвала, че ще достигне до фианала.