Кейт Мидълтън поиска прошка от Елизабет Втора, но не е ясно дали ще бъде приета!

Огромният скандал в Бъкингамския дворец е на път да ескалира още повече. По-рано през деня "Дейли телеграф" излезе с информация, че Кейт Мидълтън е накарала принц Уилям и синът им Джордж да празнуват Коледа с нейното семейство, вместо да се присъединят към традицията и да посетят църквата "Света Мария Магдалена". Това е вбесило кралица Елизабет Втора, която побързала да писка обяснение от Кейт и внука си.

[caption id="attachment_332160" align="alignright" width="300" class=" "]Кейт Мидълтън призна грешката си пред кралица Елизабет Втора Кейт Мидълтън призна грешката си пред кралица Елизабет Втора[/caption]

"Уилям не е виновен. Ако ще виниш някого, направи го срещу мен. Аз настоях да празнувам с родителите ми. Не знаех, че това мое желание ще разрази такъв скандал. Съжалявам, няма да повторя грешката. Прости ми, моля те!" - е казала Кейт Мидълтън в личен разговор с бабата на своя съпруг.

Според последните информации обаче Елизабет Втора нямала никакви намерения да прощава на Кейт Мидълтън. За кралицата това бил поредният признак за фриволно поведение от страна на Кейт Мидълтън. Това не се харесвало на възрастната дама, защото й напомняло за покойната Даяна, научи Kliuki.bg.

"Не знам какво им става на мъжете от фамилията. Винаги търсят жени, които са разкрепостени и властни. Кейт ми напомня много на Даяна. Обичам ги и двете, но са доста свободомислещи жени, а се очаква, че Уилям ще ме наследи." - били думите на Елизабет Втора пред свои приближени, вещаят слуховете.

Кейт Мидълтън действително е много изискана дама, но в никакъв случай не е жена без глас. Дори в семейството тя имала по-тежката дума от принц Уилям, който накрая винаги се съгласявал с жена си. Все пак обаче херцогинята на Кеймбридж е от изтънчен род и добре си дава сметка, че е съгрешила със своеволното решение да отбележи Коледа извън Бъкингам. Едва ли ще се повтори това, поне не и докато кралица Елизабет Втора е жива.