Сашо Кадиев обиден на Деси

Сашо Кадиев обиден на Деси
4.3 (86.67%) 6 votes

Деси Стоянова от сутрешното предаване по Би Ти Ви – „Преди обед“, засегна Сашо Кадиев като му подари чорапи за Коледа.

В ефир, по време на сутрешното си предаване „Преди обед“, за коледните празници водещата Деси подари на своя колега Александър Кадиев опакован плик, а вътре черни чорапи. Това като празнична изненада не се понрави много на Кадиев, той не се зарадва особено, направи физиономия и само каза, че в това предаване хората, които работят, не са добре.

Синът на Катето Евро се справя добре като водещ и като артист

Синът на Катето Евро се справя добре като водещ и като артист

А точно този подарък всъщност е заради това, че често зрители коментират избора на водещия Сашо Кадиев относно чорапите като странен. Той предпочита нетрадиционните комбинации, което обаче явно не се нрави на всеки вкус. Разбира се, той е театрален човек, артист и е нормално да е по-екстравагантен, но все пак Кадиев не прие с лекота отправената провокация и в отговор, с много сериозен тон каза, че той пък от друга страна е подготвил за Деси Стоянова много по-хубав и интересен подарък, който ще й допадне. Неговият подарък беше опакован шоколад.

Деси засегна Сашо Кадиев в "Преди обед"

Деси засегна Сашо Кадиев в „Преди обед“

 Двойката Деси Стоянова и Сашо Кадиев често си разменят словесни закачки. Например Александър Кадиев не рядко е намеквал, че Деси няма голямо чувство за хумор, а Деси пък му подмята, че той е много инфантилен и незрял. Предаването им обаче бележи успех и с различния си стил на водене двамата се допълват и се харесват на по-младата, както и на по-зряла аудитория.

Въпреки че бяха новобранци като водещи Сашо Кадиев и Деси Стоянова се оказаха успешен тандем

Въпреки че бяха новобранци като водещи, Кадиев и Деси Стоянова се оказаха успешен тандем

Освен тях, и гост водещите често придават още по-голям интересен. Гостите им са интересни, предаването е силна конкуренция на Гала по Нова Тв.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Сашо Кадиев обиден на Деси”

  1. Росица Иванова

    Дек. 27. 2014

    На всички е ясно,че Деси е водещата фигура в тандема.Не виждам причина за обиди.Подаръкът е тематичен и ако Кадиев е наследил малко от чувството за хумор на майка си,можеше да реагира по-адекватно и да обърне ситуацията в своя полза.И за зрителите щеше да е приятно но……

Добавете коментар