Тежък разрив: Решението на Маги Халваджиян шокира семейството му! (още разкрития + реакцията на Кремена)

Тежък разрив: Решението на Маги Халваджиян шокира семейството му! (още разкрития + реакцията на Кремена)
5 (100%) 11 votes

Маги Халваджиян направи това, което никой никога не е очаквал точно от него!

Продуцентът Маги Халваджиян предизвика силен шок. Но не у зрителите, както се случва обикновено, а в собственото си семейство. След толкова години брак, съпругата му Кремена Халваджиян не може да го познае. Но най-разочарован от всички бил синът му Бедрос.

Припомняме, че миналия четвъртък Бедрос и любимата му – бившата адреналинка от „Господари на ефира“ Алекс станаха родители на прекрасно момченце. Кремена Халваджиян беше първата, която оповести радостната новина на страницата си във Фейсбук: „Имам си внук! Велико е!“, написа дизайнерката, а лайковете и честитките отдолу заваляха като из ведро.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян си пази името единствено за себе си, Кремена бясна

Дотук всичко е от хубаво по-хубаво. До момента обаче, в който Бедрос Халваджиян не съобщил на щастливия дядо, че смята да кръсти сина си с неговото име. За шок и ужас на всички, Маги Халваджиян категорично забранил. Той заявил, че внучето му няма да се казва като него, но той лично ще помогне в избирането на име, когато се завърне от чужбина. В момента продуцентът пътува зад граница по работа, научи Kliuki.bg.

„Такова нещо се случва за първи път. Къде се е чуло и видяло дядо да не иска първородният му внук да носи името му?! Кремена и Бедрос буквално изтрещяха от новината, а родилката Алекс силно се обиди. Тя също искаше да кръсти сина си на Маги Халваджиян – първо, за да му покаже огромното си уважение и второ, за да донесе името му късмет на сина й така, както е донесло огромен в живота на самия Маги“, разкриха близки до семейство Халваджиян, пише Пик.

Те допълват, че съпругата на Маги Халваджиян – Кремена била бясна от отказа на мъжа си и му вдигнала страшен скандал по телефона. „Как може да си такъв егоист?! Само ти ли искаш да носиш името си, това е тщестлавие“, мелила му сол на главата Кремена Халваджиян.

Продуцентът обаче не искал и да чуе като заявил, че решението му е категорично. Дали все пак Маги ще размисли и ще се вслуша в желанието на най-близките си – своето семейство, или ще продължи да упорства. Това ще разберем в най-скоро време, тъй като детето скоро трябва да бъде кръстено.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Тежък разрив: Решението на Маги Халваджиян шокира семейството му! (още разкрития + реакцията на Кремена)”

  1. Liusi Vasileva

    Дек. 27. 2014

    Правилно името му е сложно,не се помни.Да му дадат българско хубаво име.

Добавете коментар