Бомба: Мика Стоичкова вдига сватба! (виж богатия зет на Камата + снимки)

Бомба: Мика Стоичкова вдига сватба! (виж богатия зет на Камата + снимки)
5 (100%) 6 votes

Мика Стоичкова изненеда всички, но най-вече семейството си!

Мика Стоичкова не спира с изненадите. Щерката на Христо Стоичков реши да подари най-неочаквания и нестандартен подарък на семейството си за Коледа – а именно да ги запознае с този, който в най-скоро време ще им стане зет. Мика Стоичкова за първи път представи на родителите си своята „голяма любов“, както сама я нарича и която срещна в слънчев Маями.

Момчето, в което Мика Стоичкова е лудо влюбена, е родом от Маями и наследник на ултра богата фалимия. Това разкриха близки до дъщерята на Камата. Двамата се срещнали преди близо два месеца, но до момента Мика Стоичкова не обелвала и дума за любовта си, за да не стане така, както с Иво Аръков и връзката им да се провали.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова подари най-прекрасния подарък на семейството си за Коледа – доведе им зет

Припомняме, че докато беше в България, Мика Стоичкова имаше сериозни отношения с актьора Иво Аръков, но проблемите между двамата така и не можеха да бъдат преодолени. От една страна Иво Аръков изневери на Мика Стоичкова с актрисата Елен Колева и певицата Мария Илиева, а от друга самият Христо Стоичков надуши финансов интерес у момъка и бързо му сви сърмите.

Днес обаче Камата бил страшно доволен от избора на новия си кандидат-зет, който не само обичал силно дъщеря му, но вече й поискал ръката. Мика Стоичкова получила предложението за брак броени дни преди Бъдни вечер, а любимият й подарил огромен пръстен с диамант на стойност 200 000 долара.

Цялото семейство на Мика Стоичкова е изключително щастливо от това, че чаровницата най-сетне откри човека за себе си, а самата тя не спира да се хвали на приятелите си. Като вече се престраши да признае за любовта си и в социалната мрежа Фейсбук, видя Kliuki.bg.

Ето ги влюбените гълъбчета - Мика и богатият й годеник

Ето ги влюбените гълъбчета – Мика и богатият й годеник

Щастливият Христо Стоичков между двете си щерки

Щастливият Христо Стоичков между двете си щерки

Обичана съм и обичам, както никога досега - това сподели сияещата Мика в мрежата

Обичана съм и обичам, както никога досега – това сподели сияещата Мика в мрежата

На страницата си Мика Стоичкова написа, че Дядо Коледа е донесъл нейния подарък доста по-рано от Коледа, но това е най-хубавото нещо, което е получавала в живота си – любовта на половинката й. Тя обаче още не иска да показва лицето на приятеля си публично, затова се е ограничила до публикуването на снимка със сенките на двамата, която ние пък ви показваме тук. Заедно с още фотоси на Мика и щастливата й фамилия.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар