Виж коледния купон на Илиана Раева и Наско с Алекс и Ласкин! (снимки + защо ги изгониха накрая)

Виж коледния купон на Илиана Раева и Наско с Алекс и Ласкин! (снимки + защо ги изгониха накрая)
4.4 (87.5%) 8 votes

Илиана Раева и Наско Сираков празнуваха щура Коледа с Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева!

Огромната и красива къща на Илиана Раева и Наско Сираков бе огласена от щур и весел купон навръх Коледа, когато семейството им вдигна луд купон заедно с добрите си приятели Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева.

Като перфектна домакиня златното момиче Илиана Раева бе приготвила чудна трапеза, а до чинията на всеки от гостите бе поставен красиво опакован коледен подарък. Заедно с тях, разбира се, бяха и дъщерите им Славея и Виолета, а малката щерка на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева – сладката София вече отдавна спеше сладко.

Илиана Раева

Илиана Раева щастлива, но вече леко заспала от умора

След размяната на подаръци и пожелания, и богатото угощение на огъващата се от вкусотии и отбрани питиета маса обаче, се получи нещо съвсем неочаквано. А именно – домакините да си изгонят гостите. Това, разбира се, под формата на шега.

На една от последните снимки Илиана Раева е красива, но толкова сънена, че явно купонът й е дошъл в повечко. И понеже домакинята очевидно е забелязала, че съпругът й Наско Сираков и Иван Ласкин нямат никакво намерение да привършват с „благинките“, тя се видя принудена да намекне на гостите къде се намира вратата на дома й.

„Сладко, вкусно си хапни. Грейна ракийка си пийни. Но не оставай до зори, ами вземи си ходи! Че на някой му се спи и ви готви от първи петли. Нищо, че с Наско Сираков може да изкарате и дни“ – това многозначително послание написа Илиана Раева под последната, публикувана от вечерта снимка, на която тя е меко казано вече заспала.

Наско Сираков с Иван Ласкин на богатата трапеза

Наско Сираков с Иван Ласкин на богатата трапеза

Чаровните Алекс Сърчаджиева и Славея Сиракова

Чаровните Алекс Сърчаджиева и Славея Сиракова

Естествено, както Иван Ласкин, така и чаровната Алекс Сърчаджиева приеха на майтап написаното от Илиана Раева и отговориха в същия подобаващ стил, видя Kliuki.bg.

Красивата маса с подарък за всеки гост

Красивата маса с подарък за всеки гост

Илиана Раева е всепризната домакиня

Илиана Раева е всепризната домакиня

„Греяна ракийка дай ми ти! С пет-шест зелеви сарми ще остана до зори – колкото и да ти се спи“, отвърна шеговито актрисата и водеща на Биг Брадър Алекс Сърчаджиева, а благоверният й Иван Ласкин пригласяше: „Хапнах си сарма чудесна, куснах си ракийка местна“.

По всичко личи, че купоните в дома на Илиана Раева и Наско Сираков наистина са легендарни, а на гостите все не им се иска да се отправят по посока на домовете си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар