Рафи получи коледното си чудо

Поп певецът Рафи сбъдна една от мечтите си. Арменецът, който стана победител в първия сезон на Х фактор у нас е щастлив. Той осъществи една далечна мечта и то на връх Коледа. Времето, през което наистина стават чудеса. Енергичният изпълнител си желаел да стигне до заветния фар и да стъпи на пристанищния кей, който дълги години бил затворен за посетители.

Въпреки че Рафи е роден в морския град Бургас, това негово желание било практически неосъществимо, защото пристанището било затворено. Още като малък копнежът му да стигне мистичния маяк в морето не му давал покой. „Не мечтаеш за никакви материални подаръци. Те губиха всякакъв смисъл за мен.

[caption id="attachment_332195" align="alignright" width="300"]Рафи е щастлив с коледния си дар Рафи е щастлив с коледния си дар[/caption]

Единственото ми желание бе просто да стъпя на бургаското пристанище и да достигна миража си- далечния фар. Той е давал светлина в мрака и в бурно море е упътвал моряците, за да не се разбият корабите им в скалите”, разказва за мечтата си изпълнител, пише Lifestyle.bg

Той вече мечтаел с отворени очи и не вярвал, че желанието му някога ще се изпълни. Но чудото се случило. За което бургазлията е благодарен и щастлив, като поздравява и прегръща целия свят.

Рафи е дори е качил снимката си, на която се е щракнал пред фара, на страницата си във Фейсбук. Радостта е обхванала цялото му същество и той сияе, сякаш не се е фотографирал пред фара в Черно море, а е горд собственик на „Порше”, лъскав джип от известна марка или е пред най-тузарския хотел в Ню Йорк. „Изпитвам неимоверна гордост и щастие, че съм роден в този красив морски град. Подаръкът, който получих и това, че съм израснал близо до морето ме прави неземно радостен”, написаното от самия него под снимката красноречиво показва чувствата му.

Широката усмивка, сърцето, нарисувано на дланта му и енергията са запазената марка за динамичния изпълнител. Той изпраща старата година удовлетворен от това, което е постигнал в кариерата си. Фаворитът и в шоуто „Като две капки вода посреща новата 2015 с надежда и нови творчески копнежи.