Кейт Мидълтън е считаната за най-стилна дама за изминалата година!

Според класация, изготвена сред 2000 британци, най-стилната жена за отминаващата вече 2014 г. е уникалната красавица на Великобритания Кейт Мидълтън. Тя е по-стилна от Анджелина Джоли, Джесика Алба, Виктория Бекъм и ред други популярни дами.

Сред тази силна конкуренция Кейт Мидълтън, която е на 32 години, заслужено печели почетното място. Тя винаги е перфектно облечена, елегантна, изтънчена, дори сега, по време на втората си бременност, Кейт Мидълтън изглежда прекрасно и впечатлява с чар и стилно присъствие, пишат и от изданието "Всеки ден".

[caption id="attachment_332206" align="aligncenter" width="215"]Най-стилната дама е Кейт Мидълтън Най-стилната дама е Кейт Мидълтън[/caption]

Особено във Великобритания обожават херцогинята на Кеймбридж още щом научиха за брака й с принц Уилям, но с времето Кейт Мидълтън печели все повече подкрепящи я хора и съмишленици.

След Мидълтън в класацията се нареждат Вики Бекъм и на третото място застава Черил Фернандес Версини. Класацията продължава с имената на знаменитите  Ема Уотсън, Джесика Алба и 28-годишната Аби Кланси.

Втората половина от класацията е за 34-годишната Катрин Дженкинс. Известната съпруга на Брад Пит - неотразимата Анджелина Джоли, е на почетното шесто място. Тейлър Суифт си осигури седмото място сред най-стилните дами, следвана от 29-годишната красавица Кийра Найтли . На финала са избрани певицата Никол Шерцингер (36 г.) и невероятната актриса Дженифър Анистън, която е вече  на 45 години, но все още привлекателна и стилна.

[caption id="attachment_332207" align="aligncenter" width="299"]Красавицата Анджелина Джоли отстъпва на шесто място по стил Красавицата Анджелина Джоли отстъпва на шесто място по стил[/caption]

Кейт Мидълтън е с огромно влияние и обществена подкрепа сред британците. ТЯ печели симпатиите им с естественото си присъствие и сдържаност, с обаяние и красота. Определено кралското семейство спечели с брака между Катрин Мидълтън и принц Уилям. Сега доверието и харизмата около кралското семейство са по-големи, а това, че Кейт ще даде живот на втори наследник на трона, още повече я прави харесвана сред поданиците на обединеното кралство на Острова.