Андреа шокира с вида си

Поп фолк певицата Андреа изуми своите почитатели с визията си. Красивата половинка на националния ни шампион по бокс шокира с наедряло коремче. Наскоро Кобрата и поп фолк дивата се завърнаха от Италия.

Там гаджето й я заведе за релакс след неуспешния си мач със световния шампион по бокс украинеца Владимир Кличко. Двубоят на века се състоя в Хамбург, като желанието на нашия състезател беше да отнеме титлата от призьора и да се накичи с нея. Кубрат Пулев даде дума преди срещата, че ако победи многократния световен шампион ще направи още там, на ринга Андреа своя законна съпруга.

[caption id="attachment_332199" align="alignright" width="300"]Андреа с променена визия Андреа с променена визия[/caption]

Припомняме, че двамата са вече заедно осем години и поп фолк певицата с нетърпение очаква деня, в който ще сложи мечтаната бяла одежда. Но тъй като Кобрата не натръшка украинеца, а той го повали на петия рунд, мечтаното предложение не се осъществи. За да се откъснат от напрежението, двамата загърбиха ангажиментите си, като се отдадоха на заслужена ваканция във вечния град. Според упоритата клюка там, сред руините на древността, Кубрат Пулев е предложил официално брак на любимата си, научи Kluiki.bg.

Андреа приела с радост и била на върха на щастието си, твърдят неофициални източници. Двамата още оттам започнали да работят за наследник. Друга мълва обаче гласи, че Андреа е бременна вече от спортиста. Затова е и наедрялото й коремче и подпухналата физиономия. Ако това обаче беше така, то певицата отдавна да е родила, пише Пик.

Защото от две години витае мълвата, че Кобрата и Андреа очакват първото си дете. А това още не се е случило, шегуват се зевзеците. Колежки на фол дивата споделят, че Андреа и Кубрат посещавали клиника по репродуктивно здраве и заради хормоналната терапия, на която се е подложила блондинката, качила и няколко килца. Завистници обаче тръбят, че просто Андреа гони килограмите на колежката си Ивана. И заради неглижирането си към тренировките във фитнеса се е занемарила.