Тодор Славков просто не може вече да живее в самота, болката е огромна!

Нито парите, нито славата дават любов. В това се убеди Тодор Славков, който продължава да се утешава само и единствено с алкохола. След като спечели шоуто "Биг Брадър Ол Старс", Малък Тошко тъне в самота. Той няма истински приятели, а само такива, които го използват. Жена в живота си също няма. Единствено детенцето му го крепи, но то не може да запълни изцяло самотното му сърце.

Поредният повод за нещастието в живота на Тодор Славков лъсна по време на Бъдни вечер и Коледа. Това са семейни празници, но синът на Батето е нямал с кого да ги отбележи, научи Kliuki.bg. Да, поредното напиване е факт, но нито компанията му се интересува от него, нито той се е почувствал по-добре.

[caption id="attachment_332223" align="alignright" width="300" class=" "]Тодор Славков всъщност е един самотен човек Тодор Славков всъщност е един самотен човек[/caption]

Всъщност най-голямата болка на Тодор Славков е, че няма възлюбена в момента. Толкова години той се лута в търсене на онази любов, която спира дъха. Уви, времето минава безкомпромисно, а Тошко продължава да бъде нещастен. Почти при всяко едно свое напиване Славков почвал да споделя със събеседниците си колко тъга има в живота му.

"Не идържам, не мога вече да живея така. Искам да имам стойностни хора до себе си, да ме обичат, да са с мен заради самия мен. В живота си съм срещал толкова много хора и толкова малко от тях заслужават да се запомнят. Липсва ми майка ми, баща ми, често се сещам за тях." - откровеничил пиян Тодор Славков.

Внукът на Тодор Живков е съкрушен и заради друго. Да, той спечели голямата награда в "Биг Брадър", но дълговете му го принуждават да мисли за продажба на джипа. Всъщност нещастията в живота на Тошко просто следват едно след друго. Жалко, защото този човек се превърна в любимец на хиляди българи.