Пълната промяна на Катето Евро - от луда купонджийка до зряла жена.

След множеството й публични изяви и предавания, в които Катето Евро се включваше по един или друг начин, участието й в "къщата на звездите" в "Биг Брадър" я смути по-сериозно, защото там под влиянието на алкохол и падане на задръжки тя се видя в една не много добра светлина, а и Тодор Славков също допринесе с обидите си към нея за неприятното й усещане.

В дълъг период от живота си Катето Евро е представяна като център на купоните, която неспирно се забавлява и не изпуска светско събитие. Това тя сама изграждаше за себе си като образ, но в един момент явно реши, че това не отговаря истински на нейната същност.

[caption id="attachment_332243" align="aligncenter" width="300"]Пълна промяна за Катето Евро след новината за бъдещето й внуче Пълна промяна за Катето Евро след новината за бъдещето й внуче[/caption]

Може би, както се пише и в списанието "Блясък", всичко се промени едва наскоро, когато Катерина осъзна, че е вече преминала времето на шумните забавления, защото се очаква скоро да става баба. Синът й Александър Кадиев и неговата половинка очакват първото си дете, според запознати то ще бъде едно малко момиченце и по всяка вероятност ще носи хубавото име на известната си баба - Катерина Евро. Явно актрисата се е позамислила за образа си пред малкото дете, което след известно време ще узнае всичко за нея, затова е решила да направи промяна в имиджа си.

Както майката, така и синът актьор - Сашо Кадиев, е доста забавен и с лекота приема шегите, но той освен това може да приема и доста сериозни ангажименти. За разлика от майка си, той обикновено не желае да е център на купона, а предпочита да се забавлява с близки и приятели.

[caption id="attachment_332244" align="aligncenter" width="300"]Актрисата Катерина Евро и жената на сина й Сашо Актрисата Катерина Евро и жената на сина й Сашо[/caption]

Kliuki.bg желае здраве и късмет на бъдещите родители и на бебето, което ще имат. А на Катето Евро успех в новата роля на баба.