Николета Лозанова бе изпратена от екипа на предаването "Папараци" на просия!

Николета Лозанова проси на улицата във вехти дрипи - това нещо и да го видиш, няма да повярваш, нали?! Лъскавата и спрягана за най-капризна и глезена нашенка обаче бе принудена да види и другата страна на медала, след като шефовете на предаването й "Папараци" я изпратиха на улицата. А тя доказа, че успешно може да се справи и с това предизвикателство.

Николета Лозанова трябваше да облече вехти дрипи и да покрие лицето си с мръсна шапка и шал, за да се впише изцяло в образа на просякиня. Това е част от поредния социален експеримент на предаването, което ще видим тази вечер. Трябва да уточним обаче, че престоят на Николета на улицата не трае няколко минути, а цели десет часа, през които тя е била принудена да клечи на тротоара и да проси милостиня от минувачите.

[caption id="attachment_332252" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова се откъсна от лукса и уюта, за да излезе на улицата[/caption]

"Трудовата зона" на наша Николета Лозанова е била ситуирана на бул. "Витоша" и на Женския пазар, а за десетте си часа престой там, съпругата на Валери Божинов успяла да събере цели... шест лева. Получените пари хубавицата после подарила на една възрастна пенсионерка, която минавала покрай нея. Жената останала толкова трогната от жеста, че не сдържала сълзите си и се разплакала от чудото.

Любопитното е обаче, че преживяването на Николета Лозанова като клошар не е минало без проблеми. Разбира се, водещата на "Папараци" не е била изоставена сама на улицата, която се счита територия на ромите от гетото. Около нея, макар и скришно, са били не само операторите на предаването, но и няколко охранители.

Дори те обаче не успели да спасят Николета от солените попръжни на циганите и от "благословиите" им към родата й до девето коляно, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332253" align="aligncenter" width="300"]Ето я красивата Николета като клошар. Не я познахте, нали?! Ето я красивата Николета като клошар. Не я познахте, нали?![/caption] [caption id="attachment_332254" align="aligncenter" width="300"]Само хубавите очи я издават Само хубавите очи я издават[/caption]

"Циганите така се ядосаха като видяха непозната да окупира територията им, че за малко да я набият. То не бяха викове, то не беше чудо. Николета силно се изплаши и накрая се наложи колегите й да пристигнат на помощ, за да укротят разбеснялата се тълпа. Хубаво е, че всичко свърши добре, но самата Николета получи урок - когато си богат и красив, всички се блъскат, за да те видят и пипнат. А сега, когато блясъкът го няма, минувачите те подминават с презрение. Това ще й е от полза", коментират хора от Би Ти Ви.