Аня Пенчева трогна хиляди българи с истината, която разкри за себе си!

Красивата българска актриса Аня Пенчева просълзи свои приятели и колеги, както и хиляди българи с болезненото разкритие за себе си, което направи дни преди края на 2014-та година. Както отдавна е известно, бившата съпруга на Сашо Диков и майка на чаровната водеща Петя Дикова - Пипи, не обича да говори за личния си живот и съдба. Днес обаче направи едно от малкото си изключения.

В откровен разговор Аня Пенчева със сълзи в очите пожела да благодари от сърце на известната нетрадиционна лечителка Момера Пенчева, прочута, както у нас, така и зад граница. Защото тъкмо силата и чудодейните способности на Момера Пенчева спасили Аня Пенчева от едно от най-страшните неща в живота - пълната слепота.

[caption id="attachment_332258" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева Аня Пенчева се разплака, преживяла е страшен кошмар[/caption]

"Малко хора знаят за кошмара, който преживях. Аз ослепявах. Целият свят се срина отгоре ми и изпаднах в пълна криза, страшна депресия. Не знаех дали ще имам сили да продължа напред", споделя просълзената Аня Пенчева.

Тя разкри, че е била споходена от страшен проблем с очите, които изведнъж започнали много да я болят и да се зачервяват до кръв. Стигнало се дотам, че вече не можела да чете дори текстовете на сценариите си. Ходила при какви ли не лекари в България и в чужбина, изпила един тон лекарства, но нищо - проблемът си оставал и дори се задълбочавал, научи Kliuki.bg.

И тогава Аня Пенчева научила за известната лечителка Момера Пенчева, с която веднага се срещнала и помолила за съвет. Двете прекарали доста време заедно като то се състояло предимно в общуване на силно духовно ниво. Така, опознала Аня Пенчева, Момера разбрала, че болестта й се дължи на житейска преумора. И я изцерила с помощта на тайни съставки, съчетани с точните молитви към Бог.

"Който иска да вярва, който не иска - негова воля. Аз обаче няма как да не целувам ръката на тази жена, която ме спаси от тъмнината. Момера Пенчева излекува очите ми и ми даде светлината отново. Тя е страшно ценен човек в живота ми", не крие Аня Пенчева, която препоръчвала Момера и лековитите й ръце на много свои приятели и дори на непознати хора с проблеми.