Бракът на Венета Райкова и Тишо се пропуква все повече, но тази годишнина мина всички граници!

Тежък разрив съпътства десетата годишнина от връзката на Венета Райкова и съпруга й Тишо. Точно преди десет лета двамата се запознаха по време на шоуто Биг Брадър, в което Тишо бе един от съквартирантите. Той не криеше платоничната си любов към устатата водеща Венета Райкова, а тя пък се запозна с него и взе, че му отвърна със същото.

Днес, десет години по-късно, бракът между Венета Райкова и Тишо се пропука достатъчно, за да видят най-близките им хора изгледи за предстоящата раздяла. Макар Венета Райкова упорито да продължава да крие за проблемите си пред хората и да се преструва на щастливата съпруга, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332262" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Това ли е краят между Венета Райкова и Тишо?![/caption]

"Венета Райкова и Тишо имат проблеми и то големи. Това няма как да бъде забелязано от феновете и приятелите на Венета във Фейсбук, където тя се скъсва да го играе happy. Познатите й обаче отлично знаят каква е работата. Направи ли ви впечатление, че единствената снимка, която публикува Венета, бе тази на своята ръка и ръката на Тишо, демек снима сватбените им халки. Ограничи се единствено до този кадър, отново сниман на маса и дотам. Защо смятате, че направи това?!", разкриват близки до Венета Райкова и вдигат завесата към случващото се в семейството им.

Оказа се, че заради кризата в брака си, Венета Райкова не получила мечтаното романтично пътуване от Тишо, който отдавна още бил заявил, че десетата си годишнина двамата ще отпразнуват заедно зад граница. Е, това не се случи и всички видяха с очите си, че мястото, на което Тишо откара Венета, бе собствения им хол, а най-далечната дестинация - кварталния ресторант. Където отново я напои с алкохол и я засити със салата.

[caption id="attachment_332263" align="aligncenter" width="300"]Това е единствената снимка, с която Венета опита да заблуди хората - отново пред салата и пиене Това е единствената снимка, с която Венета опита да заблуди хората - отново пред салата и пиене[/caption] [caption id="attachment_332264" align="aligncenter" width="300"]Венета и Тишо пракараха годишнината си вкъщи, той не я заведе никъде Венета и Тишо пракараха годишнината си вкъщи, той не я заведе никъде[/caption]

Това е - няма пътуване, няма нищо. Венета Райкова била бясна от този факт, но пък нямало как да мели сол на главата на съпруга си, защото сама усещала, че нещата помежду им не вървят в България, а какво остава да се правят на щастливи младоженци в чужбина.

[caption id="attachment_332265" align="aligncenter" width="300"]А навремето я водеше в Париж... А навремето я водеше в Париж...[/caption]

"Дано не сме лоши пророци и двамата да успеят да се върнат отново един към друг, но за тази цел ще трябват усилия и от страна на Венета, а не само на Тишо", заключват източниците.