Азис отново пожела Ники Китаеца, за шок на Виолета и близките му!

Въпреки всички слухове и твърдения, които излязоха за Ники Китаеца, Азис си остава влюбен в него. Певецът винаги е изпитвал любов към този мъж, което поставя думите на Ники в лъжа. Самият Васко е бесен от това, което е видял и чул по телевизията, докато течеше "Биг Брадър Ол Старс". Първоначално той се зарече да отмъсти на Китаеца, но сега е по-благосклонен, поне на пръв поглед, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332276" align="alignright" width="300" class=" "]Азис пакм поиска Китаеца и вбеси Виолета Азис пак поиска Китаеца и вбеси Виолета[/caption]

Оказва се, че Азис не е забравил ласките на Китаеца. Новата визия на Ники още повече е подлудила изпълнителя на "Обичам те". Затова Васко се е обадил лично на бившия си на Коледа. Той уж искал да му честити празника, но целта му е била друга. А именно да възобнови любовните си отношения с Ники Китаеца.

Когато инструкторът по фитнес обаче е отказал, тъй като вече е на вълна "жени", а и е сериозно обвързан с Виолета, Азис останал бесен. Разбира се, този път певецът не искал никаква реклама, а просто да усети отново нежността на Ники. Той заплашил Китаеца, че ако не му се подчини, ще стане страшно.

Едва ли това е трогнало Ники Китаеца, който вече не иска и да чува за Азис. Той се кълнеше, че единствената причина за връзката им е била свързана с ПР. Оказва се обаче друго, защото Азис действително е бил влюбен и по всяка вероятност бракът им, макар и незаконен, не е бил фиктивен.

Виолета е останала бясна от обаждането на Азис и поканата му за среща. Слуховете твърдят, че тя е наясно с истинските влечения на мъжа си, тоест към мъже и жени едновременно, но нарочно ги крие, за да не бъде унизена. Понеже най-вероятно и с Евгени Минчев не е било само до професионални отношения.