Митко Бербатов вдигна ръце от родата си на Коледа!

Футболната ни звезда Митко Бербатов пропищя от роднинските набези и сложи край на помощта си за семейството си.Това решение Димитър Бербатов е взел навръх Коледа. Нападателят на „Монако” категорично е отказал да плати глобата и ще остави брат си Асен да търка наровете.

По-малкият му роднина на няколко пъти беше заплашен да попадне зад решетките, но заради бързата намеса и парите на известния си брат все отърваваше наказанието. Досега! Този път обаче Митко е предприел кардинално решение и повече няма да подава ръка на закъсалия си брат. Асен Бербатов го грозят осем години в пандела и солидна парична глоба за разпространение на забранените от закона вещества, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_332281" align="alignright" width="300"]На Митко Бербатов му писна от роднини! На Митко Бербатов му писна от роднини![/caption]

Асен винаги е искал да прилича на известния си брат. Не по усърдието и работата му, а да кара лъскави лимузини. Но спортната му кариера не стигна доникъде, а и парите, които непрекъснато му даваше щедро известния му брат отиваха за всичко друго, но не и за бизнес начинания. Бързото му желание да забогатее го доведе до наистина печеливш, но и опасен бизнес, заради който най-вероятно ще облече раирания костюм. Парите и влиянието на Бербо са отървавали многократно непослушния Асен от неприятности, но накрая вече му писна да го прави, доверяват близки авери до известния футболист.

Въпреки настоятелните молби на майка си Маргарита, с която Митко е особено близък, този път не ги изпълнил. Двамата братя не си говорят от месеци заради прегрешенията и неразумното поведение на Асен. И коледните празници не са успели да стопял леда, кото отдавна се е настанил между двамата братя, научи и Kluiki.bg.

Дори като се прибирал в България, Димитър Бербатов умишлено избягвал родния Благоевград. Знаел, че там го чакат само семейни неприятности, както и лакомията на роднините му, които вечно надничали в кесията му и все искали пари.

След края на футболната си кариера Митко Бербатов дори обмислял варианта да остане във Франция. Съпругата му много харесвала страната , а и там се чувствала спокойна далеч от свекърва си. Двете отдавна не мелели брашно, но разстоянията стопявали дрязгите.

Фондацията на Бербо, заради която той си идвал в страната по-скоро има благотворителна цел, отколкото да носи приходи на спортиста. Другата вероятност била той да остане треньор на младежката формация във Франция. Това не било изключено за Бербо, предвид галопиращата кариера на терена и предложенията на шефовете му от „Монако”.

Ако се завърне в България, Митко Бербатов имал мераци да измести от председателския стол на БФС Боби Михайлов. За това са му нужни обаче мощни приятели, доверяват близки до спортните среди.